Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Σπουδαία τιμή από την UNESCO προς τον Χαράλαμπο Φασουλά

Μια σπουδαία τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον Χαράλαμπο Φασουλά του Υπεύθυνου τμ. Γεωποικιλότητας του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, καθώς ορίστηκε ως μέλος στο Συμβούλιο του Προγράμματος των Παγκόσμιων Γεωπάρκων της UNESCO.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στη σχετική του ανάρτηση:

“Νιώθω πολύ χαρούμενος και ευγνώμων για την ιδιαίτερη τιμή που μου απέδωσε η Γενική Διευθύντρια της UNESCO κα Audrey Azoulay με τον ορισμό μου ως μέλος στο Συμβούλιο του

Προγράμματος των Παγκόσμιων Γεωπάρκων της UNESCO. Το 12-μελές συμβούλιο είναι το κυρίαρχο γνωμοδοτικό και διαχειριστικό όργανο του Προγράμματος και ο σύμβουλος της Γ.Δ. για το πρόγραμμα και απαρτίζεται από τους πιο ειδικούς επιστήμονες από όλο τον κόσμο στο αντικείμενο, με τετραετή θητεία.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τη Γενική Διευθύντρια της UNESCO, όπως και τον Διευθυντή του Προγράμματος των Παγκόσμιων Γεωπάρκων κο Kristof Vandenberghe για την απόφαση αυτή, καθώς και την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και το Παγκόσμιο Δίκτυο Γεωπάρκων για τη υποστήριξη της υποψηφιότητάς μου. Τέλος δεν μπορώ παρά να μην ευχαριστήσω το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Παν. Κρήτης καθώς και το Γεωπάρκο του Ψηλορείτη που μου πρόσφεραν τη δυνατότητα απόκτησης όλων αυτών των γνώσεων, των εμπειριών και των ικανοτήτων”.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΚΡΗΤΗ