Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη: Τεράστιος χείμαρρος σχηματίζεται από το… πουθενά! – Δείτε πώς «κυνηγάει» τον ρεπόρτερ και καταλήγει αγριεμένος στη θάλασσα

Απίστευτες εικόνες εξασφάλισε το Daynight.gr από συμβάν προ ημερών σε παραθαλάσια περιοχή νότια του νομού Ηρακλείου, στον Δήμο Γόρτυνας.

Όπως μπορείτε να δείτε στα πλάνα που ακολουθούν, τα νερά του χείμαρρου της Τρυπητής εμφανίζονται από το πουθενά και «κυνηγούν» τον βιντεολήπτη ο οποίος καταγράφει έκπληκτος την εικόνα.

Όσο περνούν τα λεπτά, το αρχικά ήρεμο ρυάκι που είχε σχηματιστεί, καταλήγει στη θάλασσα έχοντας μετατραπεί σε έναν ορμητικό χείμαρρο, αλλάζοντας την γεωμορφολογία της παραλίας.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως ο χείμαρρος που σχηματίστηκε ήταν αποτέλεσμα μιας ολιγόλεπτης μπόρας στα Αστερούσια (διήρκησε περίπου 15 λεπτά), ενώ την ίδια στιγμή ο ουρανός στην παραλία της Τρυπητής -όπως φαινεται και στο βίντεο- ήταν καθαρός!

Οι λιγοστοί κάτοικοι της περιοχής δε, έκπληκτοι άκουσαν πρώτα το βουητό του χειμάρρου και στη συνέχεια φρόντισαν να απομακρυνθούν από το σημείο.

Εύλογα αναρωτιέται κανείς τι θα γίνει στην συγκεκριμένη περιοχή αν πέσει έστω και υπο-πολλαπλάσια ποσότητα νερού από εκείνη που δέχτηκε πρόσφατα η Θεσσαλία…

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ