Connect with us

MEDIA

Δήμος Αναστασιάδης – «Δρόμο Επικίνδυνο» Νέο τραγούδι & music video

Ο Δήμος Αναστασιάδης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Δρόμο Επικίνδυνο», που κυκλοφορεί από την Panik Records και συνοδεύεται από music video.

Συνεχίζοντας την εξαιρετική του συνύπαρξη με την εμπνευσμένη στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη, μετά και την επιτυχία «Ένα Θέλω Μπορεί», ο ιδιαίτερος και αγαπητός καλλιτέχνης «ντύνει» με τη μουσική του και την ξεχωριστή φωνή του ένα ρυθμικό τραγούδι για το τέλος ενός έρωτα λόγω εγωισμού.

Το «Δρόμο Επικίνδυνο» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από music video με ξεχωριστή αισθητική, όπως μας έχει συνηθίσει ο Δήμος Αναστασιάδης. Σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου, με γρήγορες εναλλαγές και «άρωμα» καλοκαιριού, ο Δήμος Αναστασιάδης μας μεταφέρει μουσικά το μήνυμα που ο Αμερικανός συγγραφέας Richard Bach διατύπωσε με λέξεις: «είσαι πάντα ελεύθερος να αλλάξεις γνώμη και να διαλέξεις ένα διαφορετικό μέλλον. Ή ένα διαφορετικό παρελθόν»

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Δήμος Ανασταδιάδης συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, με σταθερό ραντεβού κάθε Τετάρτη στο «Akanthus» της Αθήνας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in MEDIA