Connect with us

MEDIA

Άννα Βίσση: Μεγαλειώδης συναυλία στη Λάρνακα για τα 50 της χρόνια στη μουσική

Με μία επική συναυλία στη γενέτειρά της, την Λάρνακα, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 50.000 θεατές, με special guests και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, η Άννα Βίσση κορύφωσε τις επετειακές συναυλίες για τα 50 χρόνια της μουσικής της πορείας.
Σε μία βραδιά γεμάτη διαχρονικές επιτυχίεςασυναγώνιστες ερμηνείεςλάμψη και συγκίνηση, η Άννα Βίσση έδωσε τον μοναδικό της παλμό στην κατάμεστη πλατεία Ευρώπης και γιόρτασε μαζί με το κοινό, που δεν σταμάτησε να την αποθεώνει.
Στη σκηνή ανέβηκαν ως special guests οι Κωνσταντίνος ΑργυρόςΚαίτη ΓαρμπήΈλενα ΠαπαρίζουΠάολαΜπάμπης Στόκας και η αδερφή της Λία Βίσση, που έκαναν ανεπανάληπτα ντουέτα με την Άννα.

Σε μιά από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, ο δήμαρχος Λάρνακας απέμεινε στην Άννα Βίσση την υψηλότερη τιμή της πόλης, το «Χρυσό Κλειδί», το οποίο μάλιστα δεν είχε απονεμηθεί σε κανέναν εδώ και 7 χρόνια.

Η συναυλία, μια παραγωγή της Galaxias Live Productions, ήταν με ελεύθερη είσοδο και το κοινό παροτρύνθηκε να συνεισφέρει οικονομικά μέσω sms ώστε να βοηθηθούν παιδιά που έχουν ανάγκη και, συγκεκριμένα, για τη δημιουργία 5 νέων δωματίων στο ξενώνα του Ronald McDonald House Λευκωσίας και την κατασκευή 5 κουζινών για το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Sophia Foundation for Children.

Πλέον, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται για τις δύο εμφανίσεις της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού (3 & 6 Οκτωβρίου), που έγιναν sold out σε χρόνο – ρεκόρ 4 ωρών, καθώς και για το νέο δισκογραφικό της βήμα που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Gold και τις εμφανίσεις της στο «Hotel Ερμού».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in MEDIA