Connect with us

MEDIA

Παύλος Ασπρογέρακας: Ερμηνεύει το «Πάμε παρακάτω» και εντυπωσιάζει

Με ένα τραγούδι, που έγινε μεγάλη επιτυχία στο τέλος της δεκαετίας του΄90 από τη φωνή του Αντώνη Ρέμου κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο ο Παύλος Ασπρογέρακας.

Ο ανερχόμενος ερμηνευτής μάς παρουσιάζει το «Πάμε παρακάτω», ένα τραγούδι άκρως καλοκαιρινό, στο οποίο έχει δώσει τον καλύτερό του ερμηνευτικό εαυτό, με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει.

Ο Παύλος Ασπρογέρακας θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της νέας γενιάς.

Μάλιστα αυτό το έδειξε στο πρόσφατο X-Factor, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις, αποδεικνύοντας τις μεγάλες φωνητικές του δυνατότητες.

Μετά τη συμμετοχή του στον μουσικό διαγωνισμό έρχεται η συνεργασία του με τους Κωνσταντίνο Παντζή – Νίκο Σουλιώτη, με αυτό το τραγούδι, που ήταν μία από τις μεγάλες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου στο ξεκίνημα της σπουδαίας καριέρας του.

Τη μουσική στο τραγούδι του Παύλου Ασπρογέρακα έχει γράψει ο Κωνσταντίνος Παντζής, ενώ οι στίχοι του φέρουν την υπογραφή της γνωστής στιχουργού και παρουσιάστριας, Ναταλίας Γερμανού.

Το «Πάμε παρακάτω» κυκλοφορεί από τη Heaven και αναμένεται να χορευτεί πολύ αυτό το καλοκαίρι.

Πάντως ο ταλαντούχος Παύλος Ασπρογέρακας μελετά ήδη τα επόμενα δισκογραφικά του βήματα και, κρίνοντας από τα πρώτα δείγματα γραφής του, όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in MEDIA