Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Σε ανακοπή καρδιάς αποδίδεται ο θάνατος της 22χρονης αθλήτριας

Ανακοπή καρδιάς αγνώστου αιτιολογίας, αναφέρει στο πόρισμά του ο Ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης, για την άτυχη 22χρονη αθλήτρια-φοιτήτρια, που βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Υπενθυμίζεται πως χθες μεταξύ το απόγευμα εντοπίσθηκε η κοπέλα χωρίς τις αισθήσεις της, στο χώρο του σταδίου του στίβου, από άτομα που βρίσκονταν στο παρακείμενο κολυμβητήριο, μεταξύ των οποίων και καθηγητές, αλλά και γιατροί που έτυχαν να είναι στο σημείο εκείνη την ώρα και της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση -ΚΑΡΠΑ-, χωρίς αποτέλεσμα.

Μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου και εκεί συνεχίστηκαν οι προσπάθειες ΚΑΡΠΑ, ωστόσο αποτέλεσμα και με διαπίστωση του θανάτου της.

Πριν ένα μήνα η κοπέλα συμμετείχε στους Πανελλήνιους Αγώνες στίβου με το σύλλογο από την πατρίδα της την Κρήτη. Άνθρωποι από το συγγενικό της περιβάλλον αναμένονται στην Κομοτηνή, για να παραλάβουν το σώμα της άτυχης φοιτήτριας.

“Καλό σου ταξίδι, Γεωργία… δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη θλίψη και αυτόν τον βουβό πόνο που νιώθουμε όλοι στην καρδιά μας… Καλό Παράδεισο να έχεις…Η πανεπιστημιακή κοινότητα της Σχολής και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης συγκλονισμένη εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της φοιτήτριας για τον αδόκητο χαμό της”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΚΡΗΤΗ