Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Imagine Dragons: Το διάσημο συγκρότημα έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για συναυλία

Πότε και πού θα εμφανιστεί η μπάντα των μεγάλων επιτυχιών που έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως

Οι μεγάλες συναυλίες είναι ένας καλός λόγος για να βιαζόμαστε να έρθει το καλοκαίρι. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για συναυλία μιας διάσημης μπάντας που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Κάτι ανάλογο θα συμβεί στο φινάλε του ερχόμενου καλοκαιριού και συγκεκριμένα στις 6 Σεπτεμβρίου toy 2023 οπότε θα πραγματοποιηθεί, στο ΟΑΚΑ, η πανηγυρική πρώτη ζωντανή εμφάνιση των Imagine Dragons σε ελληνικό έδαφος.

Το πολυβραβευμένο συγκρότημα από το Λας Βέγκας θα επισκεφθεί τη χώρα μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας που ετοιμάζει με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο «Mercury – Act 2». Το συναυλιακό τους πρόγραμμα, το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα, περιλαμβάνει, εκτός από την Ελλάδα, αρκετές ακόμη χώρες μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Γαλλία, η Κροατία, η Πολωνία, η Λιθουανία, το Ισραήλ κ.α.

Δυναμικοί, δημιουργικοί και εντυπωσιακοί επί σκηνής οι Imagine Dragons είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα, εμπορικά και καλλιτεχνικά, σύγχρονα ποπ – ροκ συγκροτήματα διεθνώς. Μέσα σε μια δεκαετία, από την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ με τίτλο «Night Visions», το 2012, μέχρι σήμερα, έχουν καταφέρει να διαγράψουν μια λαμπρή καριέρα η οποία σηματοδοτείται από 74 εκατομμύρια πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων και ένα Γκράμι, και μεγάλες επιτυχίες όπως τα κομμάτια τους «Radioactive», «Believer» , «Demons» και «Thunder» τα οποία έχουν «τρελάνει» τα δισκογραφικά και ψηφιακά τσαρτ.

Εκτός από την πλούσια καλλιτεχνική τους δράση, ωστόσο, η επιτυχημένη μπάντα από την Νεβάδα έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια και πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. Έχουν ιδρύσει έναν οργανισμό για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου και την ανακούφιση των μικρών ασθενών, στηρίζουν την LGBTQ+ κοινότητα μέσω ενός ιδρύματος και ενός φεστιβάλ που έχει ιδρύσει ο αρχηγός τους Dan Raynolds, εκφράζουν, με κάθε ευκαιρία, την αντίθεσή τους ενάντια σε κάθε μορφή βίας ενώ προσφάτως τάχθηκαν δημοσίως στο πλευρό της Ουκρανίας συμβάλλοντας εμπράκτως στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον δοκιμαζόμενο από τον πόλεμο λαό της.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΕΛΛΑΔΑ