Connect with us

MEDIA

Daphne Lawrence – “Έφυγες” | Η δημιουργός των hit ξεχωρίζει με το νέο της single

Η Daphne Lawrence αποτελεί τους τελευταίους μήνες ένα από τα πιο hot ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, τόσο σαν τραγουδίστρια όσο και σαν δημιουργός.

Κάποια από τα μεγαλύτερα smash hits της χρονιάς όπως οι «Αμαρτίες» και το «Λίγο Λίγο» της Αναστασίας φέρουν τη δική της υπογραφή σε συνεργασία με τον Γιώργο Καλογεράκο, ενώ στο παρελθόν η Δάφνη έχει συνεργαστεί και με την Τάμτα στα τραγούδια Hold On” και On The Run”. Ο περισσότερος κόσμος ωστόσο την γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Αίμα», την πρόσφατη επιτυχία της Άννας Βίσση, ενώ φέτος το καλοκαίρι την απολαύσαμε στο πλευρό της απόλυτης Ελληνίδας σταρ στην καλοκαιρινή της περιοδεία.

Το ατακαδόρικο «Έφυγες» είναι το τελευταίο single της Δάφνης που κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες και έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, έχοντας μάλιστα μπει και σε μερικές από τις δημοφιλέστερες Spotify editorial λίστες όπως η Greek Pop και η New Music Friday Greece.

Η μουσική και οι στίχοι ανήκουν στην ίδια και στον Γιώργο Καλογεράκο, ενώ το single κυκλοφορεί ψηφιακά από την Golden Records και τη Minos EMIa Universal Music Company.

Ακούστε το «Έφυγες» στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=Jl4HmB5RXr4

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in MEDIA