Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Στις 11:30 ανακοινώνεται ο ανασχηματισμός

Στις 11:30 θα ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της κυβέρνησης από τον υφυπουργό παρα τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Το προγραμματισμένο για σήμερα Υπουργικό Συμβούλιο αναβάλλεται.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη τα τηλέφωνα του πρωθυπουργού προς τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο νέο υπουργικό σχήμα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θεόδωρος Λιβάνιος θα αναλάβει το υπουργείο Εσωτερικών στη θέση της Νίκης Κεραμέως. Υφυπουργός Εσωτερικών θα αναλάβει ο Βασίλης Σπανάκης.

Η Νίκη Κεραμέως θα μετακινηθεί στη θέση της Δόμνας Μιχαηλίδου στο υπουργείο Εργασίας.

Στη θέση του υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης θα τοποθετηθεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη θέση του Στάθη Κωνσταντινίδη, ο Κώστας Γκιουλέκας.

Ως προς το Μέγαρο Μαξίμου, παράλληλα, δεν προκρίνονται ιδιαίτερες αλλαγές. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο σύμβουλος επικοινωνίας Θωμάς Βαρβιτσιώτης που είχε ενεργό ρόλο κατά την προεκλογική περίοδο, βολιδοσκοπήθηκε, προκειμένου να «μετακομίσει» στο Μέγαρο Μαξίμου. Αυτό δεν τελεσφόρησε και μένει να φανεί, αν θα αξιοποιηθεί άλλως πώς. Πέραν του Μάκη Βορίδη, Στέλιος Κουτνατζής, Άκης Σκέρτσος, Παύλος Μαρινάκης και Θανάσης Κοντογεώργης παραμένουν στις θέσεις τους και με «χρεωμένες» αποστολές.

Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΛΛΑΔΑ