Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Σκηνές χάους στη Θεσσαλονίκη: Λογιστής σε αμόκ «πιάστηκε» με εργαζόμενο, έσπασε πόρτα με μπουνιά και πήρε ένα όπλο… ρέπλικα

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, όταν δύο άνδρες «πιάστηκαν» στα χέρια. Όλα ξεκίνησαν, όταν ένας λογιστής κινήθηκε εναντίον εργαζόμενου σε internet cafe.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ο λογιστής κινούνταν κατά του εργαζόμενου του internet cafe με σκοπό να τον χτυπήσει. Εκείνος απομακρυνόταν για να γλιτώσει, όπως μεταδίδει το thestival.gr. Τότε, ο λογιστής επέστρεψε στο γραφείο του, έσπασε το τζάμι της εισόδου, πήρε ένα πιστόλι και βγήκε στον δρόμο…

«Ήταν απίστευτο αυτό που είδαμε. Έσπασε με μια μπουνιά την πόρτα του μαγαζιού του. Κόπηκε στο πόδι και είχε αίματα. Βγήκε με ένα πιστόλι στο χέρι. Έψαχνε αυτόν που είχαν μαλώσει. Εκείνος έφυγε για να γλιτώσει. Είναι ήσυχο παιδί και δεν έχει δώσει δικαιώματα. Δεν ξέρω τι έπαθε σήμερα. Σαν να είχε τρελαθεί ή σαν να πήρε κάτι. Ευτυχώς που ήρθαν οι αστυνομικοί γρήγορα και του έβαλαν χειροπέδες. Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει» δήλωσε στο ίδιο μέσο περίοικος.

Οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν στο σημείο έριξαν τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου στο έδαφος και του πέρασαν χειροπέδες. Εντός του γραφείου του εντόπισαν το πιστόλι που κρατούσε και αποδείχθηκε ότι ήταν… ρέπλικα.

Ο λογιστής βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και οι αστυνομικοί τον επιβίβασαν σε περιπολικό και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου.

thestival.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΛΛΑΔΑ