Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Πέτσας: “Κάθε ευρώ που περισσεύει θα γυρίζει στην κοινωνία”

Τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις υπογράμμισε μέσω του ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος «επειδή ο προϋπολογισμός έχει τα περιθώρια κάθε ευρώ που περισσεύει θα γυρίζει στην κοινωνία» ενώ τόνισε πως τα αυξημένα έσοδα από τον τουρισμό «επιτρέπουν τον σχεδιασμό μέτρων ανακούφισης της κοινωνίας από την εισαγόμενη ενεργειακή κρίση και τον πληθωρισμό»

«Φαίνεται ότι η φετινή χρονιά θα είναι χρονιά ρεκόρ εισπράξεων και ενδεχομένως αφίξεων», σημείωσε επίσης για τον τουρισμό ο κ. Πέτσας

Τόνισε ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει μια συνεκτική πολιτική που δεν άλλαξε καθόλου τα τρια τελευταία χρόνια, με μεταρρυθμίσεις για να απελευθερώνονται οι δυνάμεις της οικονομίας που φέρνουν επενδύσεις και ταυτόχρονα με στόχο τη μείωση του φορολογικού βάρους.

Για τα γεγονότα στον Έβρο ο κ. Πέτσας δήλωσε πως «πρέπει να δείχνουμε πάντα ότι φυλάμε τα σύνορα μας όπως τον Μάρτιου του 2020. Πράγματι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Η θάλασσα, η ξηρά και τα ποτάμια έχουν σύνορα κι εμείς τα επιτηρούμε και τα φυλάσσουμε». «Η μόνη γεωπολιτική αναταραχή που είναι επικίνδυνη αυτό τον χειμώνα είναι ο γείτονάς μας», συμπλήρωσε.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΕΛΛΑΔΑ