Connect with us

MEDIA

Γιώργος Χριστοδούλου: Και οι άνδρες είναι θύματα της πατριαρχίας με έναν τρόπο

“Εγώ και ο αδελφός μου, σαν αγόρια, μπορεί να ακούσαμε άλλα πράγματα” υπογραμμίζει ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Τόσο για την επιτυχημένη σειρά του Alpha Σασμός όσο και για την σχέση με τους δυο γιους του μίλησε από καρδιάς ο Γιώργος Χριστοδούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “καλύτερα δε γίνεται” και την δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη το μεσημέρι του Σαββάτου.

“Καταλαβαίνω όλα τα αισθήματα του κόσμου για τον Σταύρο στον Σασμό. Είναι ένας χαρακτήρας που σχεδόν από γραφής ήταν αρνητικής, ακόμα και όταν ήταν θετικός προς την Αργυρώ, γιατί πολύ απλά ήταν ένα εμπόδιο που μπήκε ξαφνικά στη μέση και λειτουργούσε σαν απειλή.

Εγώ όμως σκέφτομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους μιλάει ο Σταύρος, μιλάω εγώ σαν καλλιτέχνης μέσα από τον Σταύρο, που είναι άνθρωποι που μπορεί να έχουν βρεθεί σε ανάλογες καταστάσεις ή σε ανάλογες συναισθηματικές καταστάσεις” παραδέχθηκε αρχικά ο ηθοποιός.

Στο τέλος θα ήθελα ο Σταύορς να βρει τον εαυτό του. Να αποκτήσει δηλαδή μια ισορροπία και να φύγει. Αυτό θα είναι μια ηθική δικαίωση.

Δεν θα έχει τη γυναίκα που μπορεί να ερωτεύθηκε, το παιδί που βρέθηκε στο δρόμο του δεν θα είναι προφανώς απόλυτα παιδί του αλλά τουλάχιστον να έχει συντροφιά τον εαυτό του”.

“Και οι άνδρες είναι θύματα της πατριαρχίας με έναν τρόπο. Όχι με τον ίδιο με τις γυναίκες αλλά είναι. Γιατί και ο άνδρας πρέπει να ανταποκριθεί σε ένα πρότυπο δυνατού, επιτυχημένου και αποκομμένου από το συναίσθημα.

Εγώ τα παιδιά μου, έχοντας δυο αγόρια, τα προτρέπω να δέχονται τα συναισθήματα τους. Εγώ και ο αδελφός μου, σαν αγόρια, μπορεί να ακούσαμε άλλα πράγματα” πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Χριστοδούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HSC Power Jet - MyFavoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Ηράκλειο – Κυκλάδες με το Power Jet

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in MEDIA