Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο σοκ: Το πλήρωμα έσπρωξε έξω από το πλοίο τον επιβάτη που σκοτώθηκε στο Blue Horizon

Δεκάδες επιβάτες του πλοίου που εκτελεί απόψε το δρομολόγιο Πειραιάς-Χανιά, παρακολούθησαν από το κατάστρωμα πριν την αναχώρηση του πλοίου, ένα σκηνικό θανάτου σε άλλο πλοίο που επίσης ετοιμαζόταν να αποπλεύσει από τον Πειραιά.

Μεταξύ των επιβατών του πρώτου πλοίου που παρακολούθησαν το περιστατικό είναι και ένα ζεύγος Ρεθυμνιωτών, ο κύριος Βασίλης και η κυρία Μαρία Μητροπούλου, που επικοινώνησαν με τα Ρεθεμνιώτικα Νέα, αναφέροντας ότι στις 9-9.30 περίπου ένας νεαρός άνδρας επέμενε να επιβιβαστεί στο άλλο πλοίο, το πλήρωμα όμως δεν του επέτρεπε.

Οι ίδιοι μας έκαναν λόγο και μεταφέρουμε με τις αναγκαίες επιφυλάξεις, για διαπληκτισμό των δυο πλευρών, και σε κάποια στιγμή είδαν τον νεαρό να πέφτει στην θάλασσα ενώ το πλοίο απέπλευσε κανονικά. Άνδρες του Λιμενικού, σύμφωνα με τους Ρεθεμνιώτες μάρτυρες, περισυνέλλεξαν τον νεαρό από την θάλασσα αλλά ήταν νεκρός.

Κατά νεότερες πληροφορίες, η Λιμενική Αρχή Πειραιά, έδωσε εντολή στο πλοίο που είχε αποπλεύσει ,να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά.

Το ζεύγος των Ρεθυμνιωτών δήλωσε ότι είναι στην διάθεση των αρχών, όπως και πολλοί άλλοι επιβάτες του πλοίου που αναχωρούσε για Χανιά και παρακολούθησαν το περιστατικό.

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο, ο νεκρός άνδρας είναι 36 ετών και κατά πληροφορίες στο πλοίο που έφτασε μάλλον καθυστερημένα και ήθελε να επιβιβαστεί, επέβαινε η οικογένεια του.

Βίντεο -σοκ: Έσπρωξαν 36χρονο από τον καταπέλτη του Blue Horizon – Νεκρός ο άνδρας, συνελήφθη το πλήρωμα

Τραγωδία σημειώθηκε στον Πειραιά όταν ένας 36χρονος έχασε τη ζωή του, καθώς επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πλοίο που είχε σηκώσει καταπέλτη αλλά μέλη του πληρώματος τον έσπρωξαν.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 21:50, όταν ένας νεαρός, που έφτασε αργοπορημένος στον καταπέλτη του πλοίου «Blue Horizon», επιχείρησε να μπει στο πλοίο που έκανε το δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο.

Βίντεο που διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ότι μέλη του πληρώματος του πλοίου σπρώχνουν τον άνδρα για να μην επιβιβαστεί.

 

Ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στον 902.gr από επιβάτες του πλοίου, ο άνδρας έτρεξε να μπει, χωρίς να επιδείξει εισιτήριο, πριν ο καταπέλτης του πλοίου ανέβει και ένας άνδρας (ίσως μέλος του πληρώματος) τον έσπρωξε και έπεσε στην θάλασσα. Αναφέρουν μάλιστα πως δεν έγινε καμία προσπάθεια για τη διάσωση του 36χρονου.

Αργότερα το βράδυ, αναρτήθηκαν βίντεο που επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες που από την πρώτη στιγμή ανέδειξε το 902.gr.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά. Το πλοίο είχε αναχωρήσει και ζητήθηκε να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kretenews.gr, ο άνδρας έχει καταγωγή από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Η επίσημη ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας Attica Group

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Attica Group αναφέρει ότι ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος.

«Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος»

Μετά το τραγικό συμβάν η εισαγγελία Πειραιά διέταξε το πλοίο να επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από το πλήρωμα και τους επιβάτες, ενώ δόθηκε εντολή να συλληφθούν τα δύο άτομα του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon ο αξιωματικός καταστρώματος και ο πλοίαρχος.

Σε μήνυμά του μέσω του twitter ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εξέφρασε τη θλίψη του για το περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά και τονίζει πως «γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ERTNEWS – VIDEO – ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ – kakajason – ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ- 902.gr 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΛΛΑΔΑ