Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης για τα εγκαίνια του νέου Κτηματολογικού Γραφείου Ηρακλείου

Στα εγκαίνια του νέου Κτηματολογικού Γραφείου Ηρακλείου Κρήτης παρουσία του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, παρευρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Ν.Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η ίδρυση του νέου Κτηματολογικού Γραφείου Ηρακλείου είναι πλέον πραγματικότητα.

Με αναβαθμισμένο ρόλο και αρμοδιότητες επαναλειτουργεί από σήμερα το Κτηματολογικό Γραφείο του Ηρακλείου που θα έχει διοικητική εποπτεία σε παγκρήτιο επίπεδο.

Η μετάβαση της λειτουργίας του στη νέα ψηφιακή εποχή αποτελεί βασική κυβερνητική στόχευση.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη, για το έργο του και τον καθημερινό αγώνα που δίνει, έχοντας ως στόχο την ψηφιοποίηση των αρχείων του Δημοσίου και συγκεκριμένα την ψηφιοποίηση στα υποθηκοφυλακεία και στα κτηματολόγια.

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης με αφοσίωση και σκληρή δουλειά συνεχίζει να μειώνει έμπρακτα τη γραφειοκρατία και να ελαχιστοποιεί το χρόνο των συναλλαγών, καθιστώντας πιο εύκολη την καθημερινότητα των πολιτών.

Έτσι από σήμερα και στο νησί μας, ο κάθε πολίτης, θα μπορεί μέσω της πλατφόρμας ktimatologio.gov.gr, να πραγματοποιήσει μια σειρά ενεργειών και υποχρεώσεων».

Iraklionews

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΠΟΛΙΤΙΚΗ