Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Καθαρισμός του πυθμένα της πισίνας στο κολυμβητήριο Ηρακλείου

Σε έναν προγραμματισμένο και αναγκαίο καθαρισμό του πυθμένα της πισίνας στο κολυμβητήριο Ηρακλείου προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ). Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με την εξειδικευμένη συνδρομή του δύτη Γρήγορη Γιακουμάκη από τον Ναυταθλητικό Όμιλο ΑΠΝΟΥΣ Ηρακλείου, υπό την επίβλεψη και βοήθεια του αντιπροέδρου του ΕΑΚΗ, Μάνου Χουρδάκη.

Ο καθαρισμός της πισίνας διήρκεσε 2,5 ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Γρηγόρης Γιακουμάκης τρίβει τον πυθμένα της μεγάλης πισίνας, μια απαιτητική εργασία που ήταν απαραίτητη για τη συντήρηση της εγκατάστασης. «Θέλω να ευχαριστήσω τον δύτη και φίλο Γρηγόρη Γιακουμάκη, καθώς και ολόκληρο τον Ναυταθλητικό Όμιλο ΑΠΝΟΥΣ Ηρακλείου, για την πολύτιμη βοήθειά τους, που πάντα προσφέρουν αφιλοκερδώς. Είμαστε ευγνώμονες για την άμεση και απλόχερη υποστήριξή τους κάθε φορά που τη χρειαζόμαστε,» ανέφερε ο Μάνος Χουρδάκης.

Τα αποτελέσματα του καθαρισμού είναι ήδη εμφανή, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη και καθαρή πισίνα για τους χρήστες του κολυμβητηρίου. Ο κ. Χουρδάκης επεσήμανε επίσης ότι αν χρειαστεί, παρόμοιες ενέργειες θα επαναληφθούν στο άμεσο μέλλον για τη διασφάλιση της καθαριότητας και της ποιότητας των εγκαταστάσεων.

Η συνεργασία μεταξύ του ΕΑΚΗ και του Ναυταθλητικού Ομίλου ΑΠΝΟΥΣ Ηρακλείου αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα επιτυχούς συνεργασίας και κοινής προσπάθειας για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών της πόλης.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΚΡΗΤΗ