Connect with us

MEDIA

Η αποκάλυψη της Βανδή για τις δύο συναυλίες στην Κρήτη

Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία πραγματοποιεί περιοδεία με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων στη μουσική, έλαβε το βραβείο στα Mad Video Music Awards 2024 για τον καλύτερο Ποπ/λαϊκό καλλιτέχνη, με την εμφάνισή της στη σκηνή να ξεχωρίζει μεταξύ άλλων και για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Η ίδια ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας και τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη η Σοφία Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα.

 

“Συμβαίνουν τόσα δυσάρεστα καθημερινά, τα οποία πραγματικά μας συγκλονίζουν και εμένα προσωπικά. Η βία είναι ανεξέλεγκτη και το μίσος με βάση τα γεγονότα, που μαθαίνουμε τελευταία και βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Καμία ανοχή στη βία! Καμία ανοχή στη σωματική, σεξουαλική, στην ψυχολογική που είναι και η πιο ύπουλη. Καμία.

 

Γι’ αυτό λοιπόν και εμείς μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο, Αντώνη Ρέμο αποφασίσαμε να κάνουμε δύο μεγάλες συναυλίες στην Κρήτη, που υπάρχουν δομές, που στηρίζουν τις κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά.

 

Η μουσική σίγουρα μας γεμίζει με χαρά. Εμείς με τον Αντώνη προσπαθούμε με έναν τρόπο να συμβάλουμε, όσο γίνεται σε ανθρώπινο επίπεδο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in MEDIA