Connect with us

ΑΠΟΨΗ

Ηράκλειο: Η απόλυτη κατάντια στην πύλη Σαμπιονάρα – Εικόνες που προκαλούν θλίψη

Αφημένη στην τύχη της είναι η πύλη Σαμπιονάρα στο Ηράκλειο, σε ένα από τα σημεία της πόλης, όπου πραγματικά οι εικόνες προκαλούν θλίψη.

Όπως δημοσιεύει η ομάδα VINTAGE-ΚΛΙΚ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΚΡΗΤΗ-ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ  και ο ιδρυτής της Μαρίνος Τακιτζής, οι εικόνες είναι θλιβερές, με ένα σημείο της πόλης να βολοδέρνει στην βρόμα και την εξαθλίωση.

Ο Μαρίνος Τακιτζής αναφέρει: «Ήθελα να ήξερα όλοι εμείς που κατεβήκαμε στις Δημοτικές εκλογές και κυνηγούσαμε ψηφοφόρους λέγοντας ότι θα φτιάξουμε την Πόλη.. άραγε γιατί κατεβήκαμε λοιπόν??Κάθε μέρα κάνω μια βόλτα από τα τουριστικά μέρη,η αξιοθέατα της Πόλης και φωτογραφίζω και δημοσιεύω και γίνομαι κακός…

Σαν επιλαχών διαμερισματικος λοιπόν του πρώτου Διαμερίσματος αυτό είναι το καθήκον μου, αλλιώς δεν θα είχε σκοπό η κάθοδος μου στις εκλογές..

Αλλά και πάλι να μην είχα κατέβει, πάλι θα τα έδειχνα, αυτό κάνω 4 χρόνια.. μέσα από αυτή την σελίδα,αλλά και πιο πριν από την προσωπική μου σελίδα..Άρα δεν το κάνω τώρα..το κάνω χρόνια,μεχρι να φτιάξει η Πόλη μου

Γιατί η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού δεν ελέγχει τα σημεία αξιοθέατα της Πόλης??Και μην ακούσω ότι δεν είναι αρμοδιότητα της,όπως άκουγα και για την προηγούμενη..Και να μην είναι,είναι υποχρεωμένη να τα ελέγξει και να δώσει οδηγίες στα υπόλοιπα υπεύθυνα πόστα του Δήμου..

Ακόμα και η δημοτική αστυνομία θα μπορούσε να ελέγχει κατόπιν εντολής της,και να ενημερώνει..

Αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι,οι διαμερισματικοι,ακόμα καί η αντιπολίτευση ( αλήθεια που χάθηκε ο Καραμαλακης ..δεν τον έχω ακούσει από τις εκλογες..)να τα βλέπουν να τα φωτογραφίζουν και να απαιτούν λύσεις.Εγω έτσι τα βλέπω και έτσι νομίζω ότι θα έπρεπε..

Τι εντύπωση θα κάνει στους χιλιάδες τουρίστες όλες αυτές οι εικόνες που σας δείχνω,αν και εμείς οι πολίτες τις ξέρουμε..

Και ξαναλέω Πολιτισμός σε μια Πόλη δεν είναι οι εκδηλώσεις,οι καθιερωμένοι επέτειοι,και οι επισκέψεις σε εκδηλώσεις γκαλερί..βαρέθηκα να βλέπω ποστ με εκδηλώσεις και πάντα οι ίδιοι και ίδιοι από μια εκδήλωση στην άλλη..

Είναι η πολιτιστική κληρονομιά,η εμφάνιση της Πόλης,και οι εντυπώσεις που θα αφήσει στα εκατομμύρια των Τουριστών..Για να μην παρεξηγηθω, αρκετοί προσπαθούν από τους σημερινούς και ο Δήμαρχος,αλλά αυτό δεν φτάνει..θέλει αυστηρότητα,ευθύνη, οργάνωση και ευθύνες σε όσους δεν φροντίζουν για την εμφάνιση της Πόλης.

Έχω άδικο??».

Δείτε φωτογραφίες:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΑΠΟΨΗ