Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν Αστυνομικούς

Το επεισόδιο ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής στο χωριό Γωνιές που βρίσκεται στον Δήμο Χερσονήσου όταν μια 31χρονη κοπέλα διαπίστωσε πως ο 40χρονος, πρώην σύντροφος της, την παρακολουθούσε με το αυτοκίνητο του.

Έντρομη εκείνη σταμάτησε στην άκρη του δρόμου ειδοποιώντας τηλεφωνικά μέλη της οικογένειας της που έφτασαν στο σημείο λίγο αργότερα.

Μόλις οι συγγενείς της κοπέλας είδαν τον 40χρονο να βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο του, του επιτέθηκαν προκαλώντας ζημιές στο όχημα του ενώ εκείνος κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και στην συνέχεια έφυγε προς άγνωστη κατέυθυνση.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΟΠΚΕ που επιχειρώντας να βγάλουν άκρη στην καταγγελία, δέχτηκαν επίθεση από τους συγγενείς της 31χρονης με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο ενώ ένας εκ των αστυνομικών από την γροθιά που δέχτηκε στο πρόσωπο υπέστη κάταγμα στην μύτη.

Στην συνέχεια, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη δύο ανδρών για την επίθεση εις βάρος τους, ενός 37χρονου και ενός 33χρονου ενώ συνελήφθη και ο 40χρονος άνδρας μετά από μήνυση της 31χρονης κοπέλας.

ΠηγήFLASHNEWS.GR

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ