Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Οι αρχές δεν έκαναν καλά την δουλειά τους, λέει η κόρη του ζευγαριού

Στην αστυνομία και τον εισαγγελέα επιρρίπτει τις ευθύνες για την άγρια γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη η κόρη του ζευγαριού.

«Δεν έχω ιδέα (πώς έγινε), εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι η αστυνομία και ο εισαγγελέας δεν έκαναν καλά την δουλειά τους, ενώ τους είχαμε πει, τους είχαμε προειδοποιήσει. Απ’ ό,τι ξέραμε, ο πατέρας μου είχε κάποια θέματα», δήλωσε η κόρη του θύματος.

Στις 9.08  το πρωί της Παρασκευής, η φιλήσυχη γειτονιά στην οδός Πλωτινουπόλεως στην Αλεξανδρούπολη αναστατώνεται.

Ένας γείτονας κάλεσε την Άμεση Δράση και ενημέρωσε πως είδε τον 81χρονο να βγαίνει στο μπαλκόνι, φωνάζοντας «σκότωσα τη γυναίκα μου». Σύμφωνα με τους γείτονες, υπήρχαν συνεχώς καυγάδες μεταξύ του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος

Ο ιατροδικαστής, στη μαρτυρία του, καθηλώνει με όσα κατέγραψε στο άψυχο σώμα του θύματος.

«Δώδεκα τραύματα και εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία, τεράστια ποσότητα αίματος. Πρωί – πρωί πιθανόν να έγινε. Ο θάνατος ακαριαίος ήταν», λέει ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές καταγράφουν κοντά στο σώμα της θανούσης μαχαίρια και όχι κατσαβίδι, όπως ήταν η αρχική ενημέρωση των γειτόνων, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για ένα ακονιστήρι, με τον δράστη να φέρεται να ακόνισε το φονικό μαχαίρι πριν διαπράξει το αποτρόπαιο έγκλημα.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί θα σημειώσουν πως ο δράστης της γυναικοκτονίας είχε εμπακεί σε επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας και με τον εγγονό του τον οποίο χτύπησε, κάτι που καταγγέλθηκε στις αρχές.

Ωστόσο, η εισαγγελέας δεν έκρινε σκόπιμη την ψυχιατρική του αξιολόγηση, ενώ η Αστυνομία κατέγραψε πως τους αναφέρθηκε ότι ο 81χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν έπαιρνε τα φάρμακά του.  IN

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΛΛΑΔΑ