Connect with us

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Από Πειραιά – Αιγαίο: Το πλάνο του φετινού καλοκαιριού σου θα είναι πιο… SEAJETS από ποτέ

HSC Power Jet - MyFavoriteshipsgr

ο καλοκαίρι είναι εδώ και αυτό σημαίνει πως τα σενάρια του μυαλού σου που σε βρίσκουν να περιπλανιέσαι στα σοκάκια του αγαπημένου σου νησιού στο Αιγαίο, έχουν αρχίσει ήδη να καταστρώνονται.

Χωρίς να χάσεις πολύτιμο χρόνο, λοιπόν, μαζεύεσαι με τις κολλητές για τον καθιερωμένο «καφέ των διακοπών» -εκεί βγαίνει το πλάνο, οι ιδέες «πέφτουν» στο τραπέζι, οι προορισμοί μπαίνουν στα υπόψιν και η ανυπομονησία σου γίνεται κάτι παραπάνω από έντονη.

Και κάπως έτσι, δεν βλέπεις την ώρα που θα βρεθείς στο λιμάνι για να πάρεις το επόμενο πλοίο και ενώ θα χαζεύεις τη θάλασσα στα πιο όμορφά της και τις εικόνες από μπλε και λευκό που θα σχηματίζει ο αφρός της, ξαφνικά η ειδοποίηση «Το πλοίο σε λίγα λεπτά θα βρίσκεται στο λιμάνι της…», ακούγεται από τα μεγάφωνα.

Πρόκειται για μία προσμονή, η οποία αν μη τι άλλο είναι τόσο γλυκιά που σε κάνει να υπομένεις όλα τα οκτάωρα στο γραφείο μέχρι την άδεια σου. Και πώς να μην τα υπομένεις, όταν γνωρίζεις πως σε μερικές μέρες πρόκειται να μπεις στο πλοίο και από τον Πειραιά, να βρεθείς στο Αιγαίο άνετα και γρήγορα -σαν «πρωταθλήτρια», για να «γράψεις» τις φετινές σου ιστορίες στην άμμο;

SEAJETS | ΚΑΙ ΣΥ JET!

Ραντεβού στο πλοίο

Ναι, σαν «πρωταθλήτρια», καλά διάβασες. Διότι όταν έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις με το Champion Jet 2, δηλαδή το ταχύπλοο της SEAJETS -που χωράει λίγο πολύ 1100 επιβάτες, το μόνο σίγουρο είναι πως θα απολαύσεις ένα ταξίδι με απαράμιλλη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: Τη στιγμή που θα βρεθείς στο λιμάνι του Πειραιά, θα τσεκάρεις το e-ticket και αμέσως, θα πάρεις την αγαπημένη σου θέση στο εσωτερικό του πλοίου. Εκεί που θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τα γέλια και τις συζητήσεις των γύρω σου για να μπεις γρήγορα σε mood διακοπών και να περιηγηθείς στο café-bar του πλοίου έτσι ώστε να εφοδιαστείς με τα αγαπημένα σου σνακ.

Μην ξεχάσουμε, ωστόσο, να σε ενημερώσουμε και για τα περαιτέρω board services. Δηλαδή το Wi-Fi, το ασανσέρ, την πρόσβαση σε ΑμεΑ και κατοικίδια αλλά και τις δραστηριότητες για παιδιά. Αυτό ήταν και ξαφνικά… να’ σαι εκεί, στο Αιγαίο.

Πού, όμως, στο Αιγαίο;

Όχι όμως σε οποιοδήποτε νησί του Αιγαίου. Διότι, παρόλο που η SEAJETS φτάνει σε 50 νησιά του Αιγαίου, φέτος το πρόγραμμα έχει Σέριφο, Σίφνο ή Μήλο -ή και τα τρία μαζί. Και αυτό, γιατί το Champion Jet 2 έχει δύο καθημερινές αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά στις 7:40 και στις 15:50. Η επιλογή δική σας.

Στη Σέριφο θα φτάσετε μετά από δύο ώρες και πέντε λεπτά, στη Σίφνο μετά από δυόμιση ώρες, ενώ στη Μήλο σε περίπου τρεις ώρες και εικοσιπέντε λεπτά. Ναι, δεν είναι αρκετό για να αναπολήσεις στο πλοίο τις αναμνήσεις από τις προηγούμενες σου διακοπές, αλλά είναι ό,τι πρέπει για να δημιουργήσεις πολύ… γρήγορα καινούργιες.

Είτε, λοιπόν, το καλοκαίρι σε βρει με τις κολλητές σου να περιπλανιέσαι στη χώρα της Σερίφου, είτε σε μία παραθαλάσσια ταβέρνα της Σίφνου να τρως λωλή -παραδοσιακή γλυκιά κολοκυθόπιτα, ή να χαζεύεις το ηλιοβασίλεμα στο Σαρακήνικο της Μήλου, ένα είναι σίγουρο: Οι διακοπές σου θα είναι άνετες και πολυτελείς, όπως ακριβώς θα ξεκινήσουν στο Campion Jet 2.

«Σέριφο, Σίφνο ή Μήλο;» είναι η μόνη απόφαση που έχεις να πάρεις για το φετινό καλοκαίρι και άσε τα υπόλοιπα να τα φροντίσει η SEAJETS. Έχει αποδείξει, άλλωστε, ότι τα καταφέρνει πολύ καλά, αφού με τα προγραμματισμένα διπλά δρομολόγιά της καθημερινά με το Champion Jet 2, μόλις πατήσεις το πόδι σου στο λιμάνι, θα νιώσεις σαν «πρωταθλήτρια» -ναι, τόσο γρήγορα πρόκειται να φτάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της SEAJETS, να τηλεφωνήσετε στο 210 710 7 710 ή να απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΝΑΥΤΙΛΙΑ