Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Ανακοίνωση Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

ΜΙΑ (ΜΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ) ΕΞΗΓΗΣΗ
Σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως το γεγονός ότι αποδέχτηκα την πρόταση να προλογίσω, με τη θεσμική μου ιδιότητα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, τον Χανιώτη Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την ομιλία του στον Δημοτικό Κήπο Χανίων, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Κρίνω σκόπιμο να υπενθυμίσω ότι ως περιφερειακή αρχή, εκτός της στήριξης του ΠΑΣΟΚ είχαμε και τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία συνεργαζόμαστε ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια για την προώθηση και επίλυση πολλών σοβαρών θεμάτων για τον τόπο μας. Το ίδιο κάναμε άλλωστε και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις από το 2011 μέχρι σήμερα, όπως ακριβώς θα κάνουμε και με την επόμενη, εφόσον αυτή προκύψει, κατά τη διάρκεια της θητείας μας.

Το γεγονός ότι εκτελείται ένα κολοσσιαίο πρόγραμμα δημόσιων υποδομών, που ακριβώς λόγω της καθυστερημένης εφαρμογής του αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες υλοποίησης, μας δεσμεύει σε στενή και διαρκή συνεργασία με την κυβέρνηση. Και ο πρωθυπουργός είναι ο κορυφαίος παράγοντας που μπορεί να ξεκλειδώνει προβλήματα και εμπόδια που συνεχώς αναφύονται σαν Λερναία Ύδρα στην πρόοδο των έργων και τον στηρίζουμε αποφασιστικά ως Περιφέρεια Κρήτης σε αυτό το θέμα.
Όσον αφορά στην κομματική μου ιδιότητα δεν έχω να κρύψω το παραμικρό. Άλλωστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν στήριξε Αρναουτάκη χωρίς κανένα προαπαιτούμενο έδειξε, προς τιμήν του, ότι πρωτίστως τον ενδιαφέρει η συναίνεση και η πρόοδος του νησιού μας και όχι η κομματική προτίμηση του Περιφερειάρχη και των συνεργατών του.

Επομένως παραμένω ενεργός στον κομματικό μου χώρο από τον οποίο δεν μετακινήθηκα ποτέ μέχρι σήμερα και αγωνίζομαι ώστε η άνοδος του ΠΑΣΟΚ υπό τον Ν. Ανδρουλάκη στις ευρωεκλογές να επικυρώσει τον ρόλο του ως δυνατή και υπεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση, που τόσο πολύ την έχει ανάγκη ο τόπος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΚΡΗΤΗ