Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Χαράλαμπος Κουτεντάκης, Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι υποψήφιος, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου ο Αγροτοκτηνοτρόφος Χαράλαμπος Κουτεντάκης, με καταγωγή από τις Καμάρες.

Πολύτεκνος πατέρας 4 παιδιών, με μεγάλη εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος της Κοινότητας Καμαρών και Αντιδήμαρχος στην Δημοτική Ενότητα Τυμπακίου, ο Χαράλαμπος Κουτεντάκης, αποφάσισε να συμμετέχει στην, πρωτοποριακή για τα δεδομένα της περιοχής μας, μεγάλη σύμπραξη δυνάμεων δημοτών και δημοτισσών για μια νέα εποχή στον Δήμο Φαιστού.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης «Άνθρωποι εργατικοί και έμπειροι στα αυτοδιοικητικά πράγματα, όπως ο Χαράλαμπος Κουτεντάκης από την Πάνω Ρίζα του Δήμου μας, είναι πολύτιμοι για τον τόπο μας γιατί ξέρουν τα προβλήματα του και είναι έτοιμοι να παλέψουν για να βρουν λύσεις. Είναι πολύ σημαντικό για την Παράταξη μας ότι συμμετέχουν σε αυτήν συνδημότες μας δουλευτές, πολύτεκνοι οικογενειάρχες, αγωνιστές του μόχθου, δυναμικοί και αποφασισμένοι να προσφέρουν στον τόπο τους!».

Όπως ανέφερε ο Χαράλαμπος Κουτεντάκης «Ο δήμος μας χρειάζεται πολύ δουλειά από την πρώτη κιόλας μέρα ανάληψης καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής γιατί υπήρξε μεγάλη στασιμότητα που πρέπει να αναπληρωθεί με γρήγορα βήματα για να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος. Η άθλια κατάσταση των  αγροτικών δρόμων είναι μόνο ένα από τα πολλά προβλήματα και το αναφέρω σαν ενδεικτικό μιας απαράδεκτης αδιαφορίας των δημοτικών μας αρχόντων που πρέπει πια να λάβει τέλος! Γι αυτό αποφάσισα να συμμετέχω στην Παράταξη “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”, για  να κάνουμε όλοι μαζί ότι μπορούμε για τον Δήμο μας!».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΠΟΛΙΤΙΚΗ