![](https://kretenews.gr/wp-content/uploads/2022/08/222222-696x516-1.jpg)
25 Λεπτά, Εύκολο, 4 Άτομα
Για την κρέμα γιαουρτιού:
200 γρ. τυρί κρέμα ή ανθότυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
4-5 κ.σ. θυμαρίσιο μέλι
½ κ.γ. κανέλα, σκόνη
1 λάιμ, το ξύσμα
250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Για τα υπόλοιπα:
1½ φλιτζ. βερίκοκα, κομμένα σε φέτες πάχους 3 χιλ.
1-2 κ.σ. θυμαρίσιο μέλι
1 φλιτζ. γκρανόλα χωρίς ζάχαρη
20 γρ. φλοίδες αποξηραμένης καρύδας
Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε την κρέμα γιαουρτιού: Με τη βοήθεια ενός αυγοδάρτη ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα, το μέλι, την κανέλα και το ξύσμα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά. Συναρμολογούμε το παρφέ: Βάζουμε από 2 κουτ. σούπας βερίκοκα σε 4 ποτήρια. Προσθέτουμε λίγη κρέμα γιαουρτιού και ελάχιστο μέλι.
Ρίχνουμε από πάνω άλλες 2 κουτ. σούπας βερίκοκα και 3 κουτ. σούπας γκρανόλα. Προσθέτουμε την υπόλοιπη κρέμα γιαούρτι και βάζουμε από πάνω την υπόλοιπη γκρανόλα και τα υπόλοιπα βερίκοκα και πασπαλίζουμε με φλοίδες καρύδας. Σερβίρουμε αμέσως.
olivemagazine.gr
![](https://kretenews.gr/wp-content/uploads/2022/05/Untitled-3.png)
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
![](https://kretenews.gr/wp-content/uploads/2023/05/seismo-80x80.jpg)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σεισμός στο Ηράκλειο Κρήτης
![](https://kretenews.gr/wp-content/uploads/2022/12/peripoliko-astinomia-80x80.jpg)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κρήτη: «μαϊμού» προϊόντα – Πρόστιμα έως 140.000 ευρώ
![](https://kretenews.gr/wp-content/uploads/2024/07/shutterstock_22584741351-1-80x80.jpg)
MEDIA
Σεισμός τώρα στη Μήλο
![Giannis Xilouris SuperJet 2](https://kretenews.gr/wp-content/uploads/2024/07/402128144_6639216626190475_3897103371443538167_n-80x80.jpg)