Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάρις Κουρτζίδης σε Γρηγόρη Πετράκο: «Όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»

Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ (ΕΛΑ) Πάρις Κουρτζίδης, απατώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις Γρηγόρη Πετράκου στην διαδικτυακή εκπομπή «Μπάχαλο», έκανε την εξής δήλωση:

Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ (ΕΛΑ) Πάρις Κουρτζίδης, απατώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις Γρηγόρη Πετράκου στην διαδικτυακή εκπομπή «Μπάχαλο», έκανε την εξής δήλωση:

«Ευχαριστώ τον φίλο μου Γρηγόρη Πετράκο για τα καλά του λόγια και τις ευχές ενόψει των εθνικών εκλογών. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα στην ζωή μου έμαθα να δίνω μάχες και να κερδίζω. Μόνο όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Τον πληροφορώ ότι το όραμα των Ελεύθερων Ανθρώπων, ο Γιώργος Τράγκας το συνδιαμόρφωσε και μαζί μου πριν καν ο ίδιος έρθει στο Κίνημα, το οποίο ο ιδρυτής εμπιστεύθηκε να διατυπωθεί δια χειρός μου.

Σήμερα, η μετεξέλιξή του μέσα σε 5 μήνες λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Είναι ο νέος, ισχυρός πολιτικός συνασπισμός που φέρει αποκλειστικά την υπογραφή μου και τον οποίο ακολουθούν ακόμη και ιστορικά πολιτικά ονόματα, έμπειρων και έντιμων, όπως ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης με τα «Λιοντάρια» του, ο Κωνσταντίνος Ντάλιος με τον «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ», ο Χρόνης Δαμιανίδης, ο Ιωάννης Κοντογιάννης, τέσσερα συνολικά κόμματα, αλλά και αναρίθμητα κινήματα, όπως για παράδειγμα των Ελλήνων Ομογενών, των Γυναικών, των ΑΜΕΑ, των Ρομά, των ΡΑΠΕΡ κι άλλα.

Μαζί στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ συνεχίζουν όλοι οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και η βασική ομάδα των ανθρώπων που έπαιξαν ουσιαστικό και καταλυτικό ρόλο δίπλα στον Γιώργο Τράγκα όπως ο Πέτρος Τσολιάς, ο Στάθης Καρυδάκης, η Ελίνα Μπαχαρίδη και ο Σπύρος Νάννος και πάμπολλοι ακόμη που είναι άδικο για οικονομία χώρου και χρόνου να μην μπορώ να αναφέρω ονομαστικά.

Και την ίδια ώρα με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ συστρατεύονται αναρίθμητοι νέοι άνθρωποι, αληθινοί μαχητές στη ζωή, που σηματοδοτούν το διαφορετικό που θέλουμε, μπορούμε και ξέρουμε πως να φέρουμε με ριζοσπαστισμό σε αυτόν τον τόπο. Ακόμη και αποδεδειγμένα επιτυχημένοι τεχνοκράτες όπως ο τέως πρόεδρος του ΝΑΤ, Ανδρέας Κομματάς, ο πρόεδρος των αυτοκινητιστών φορτηγών Απόστολος Κενανίδης, ο πρόεδρος Πρατηριούχων Θέμης Κιουρτζής, η Ακαδημαϊκός Ζωή Νασίκα και μια σειρά ακόμη άτυπων αλλά και ουσιαστικών συμβούλων.

Ούτε είναι τυχαίο ότι την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στηρίζουν καταξιωμένες γυναίκες και πολλά υποσχόμενοι νέοι άνθρωποι, ακόμη και διακεκριμένοι αθλητές όπως η πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών Βούλα Ζυγούρη, το παγκόσμιο φαινόμενο της πάλης Γιώργος Πηλίδης, παλαίμαχοι παγκόσμιοι πρωταθλητές όπως οι Γιώργος και Γιάννης Αθανασιάδης. Αλλά και εκπρόσωποι από όλους τους τομείς της ελληνικής κοινωνίας.

Καλώ λοιπόν τον πάλαι ποτέ αναπληρωτή Γραμματέα (χωρίς Γραμματέα), συνοδοιπόρο μόνο λίγων μηνών Γρηγόρη πρώτα να ενημερώνεται και μετά να τοποθετείται.

Χωρίς μικροεγωισμούς και μικρότητες. Οι πόρτες της Ελληνικής Ανατροπής (και των Ελεύθερων Ανθρώπων) είναι ορθάνοιχτες για κάθε έντιμο, ηθικό, λογικό και μαχητή της ζωής που θέλει να δηλώσει παρών και αυτός στον αγώνα για περισσότερη πραγματική δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα, κοινωνική δικαιοσύνη και ανθρωπισμό. Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβει ότι ο λόγος που απομακρύνθηκε ήταν ο εγωκεντρισμός του (βλ. κηδεία Τράγκα χωρίς μάσκα) και ότι όταν μιλά δεν βουτά πρώτα καλά τη γλώσσα στο μυαλό του».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ