Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Άδωνις στους NYT, εμπλέκει τον Πούτιν στο σκανδαλο υποκλοπών!

Όταν μία από τις κορυφαίες εφημερίδας του κόσμου, οι New York Times επικαλούνται ως πηγή του ρεπορτάζ τον Άδωνι Γεωργιάδη, τότε καταλαβαίνουμε την έγκλημα έχει συντελεστεί στην Ελλάδα.

Διότι ο Γεωργιάδης είναι υπουργός της κυβέρνησης και εκλεγμένος με την ψήφο του ελληνικού λαού. Άρα οποιοσδήποτε δημοσιογράφος είτε με δόλο είτε από άγνοια, μπορεί να τον επικαλείται και μάλιστα να προσδίδει βαρύτητα στις ασυναρτησίες του.

Την ώρα λοιπόν που η αμερικανική εφημερίδα συγκρίνει την τρέχουσα πολιτική κατάσταση με το σκάνδαλο των υποκλοπών, με την μαύρη εποχή της στρατιωτικής χούντας, το να επικαλείται τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον επαγγελματία της ακροδεξιάς ως πηγή, αφήνει ένα ερωτηματικό για τις πραγματικές προθέσεις των δημοσιογράφων. Ουδείς όμως μπορεί να τους κατηγορήσει, διότι όπως είπαμε, ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι εκλεγμένος και υπουργός της κυβέρνησης. Άρα, μόνοι μας βγάζουμε με τα χέρια μας, τα μάτια μας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης λοιπόν τερματίσει το κοντέρ, βλέποντας βρώμικο σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης από τον Πούτιν, στην σκιά του σκάνδαλο των υποκλοπών. Το τεκμηριώνει μάλιστα λέγοντας ότι «η Ρωσία θα χαιρόταν πάρα πολύ με την πτώση μίας αντί ρωσικής κυβέρνησης, όπως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Η δήλωση του κ. Γεωργιάδη όπως ακριβώς τη μεταφέρουν οι ΝΥΤ:

«Αν ήμουν ο κ. Πούτιν, θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν έπεφταν οι κυβερνήσεις που ήταν αντίθετες στη Ρωσία”. Μάλιστα, το άρθρο αναφέρει πως ο Υπουργός Ανάπτυξης, ενώ τόνισε ότι δεν κατηγορεί τη Ρωσία για το χακάρισμα, πρόσθεσε ότι η χώρα είχε ασκήσει επιρροή στην Ελλάδα στο παρελθόν, συμπληρώνοντας: “Αν το έκαναν στο παρελθόν, γιατί να μην το κάνουν τώρα;».

Επειδή όμως ο Άδωνις είναι αυλοκόλακας εωσότου φτάσει η στιγμή για την προσωπική του επιβίωση, αφήνει και μία αιχμή προσωπικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο σχετικό ερώτημα των δημοσιογράφων είπε ότι «οποιαδήποτε απόδειξη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε για την παρακολούθηση “θα ήταν πολύ κακή. Αλλά δεν γνώριζε»…

Εάν αποδειχθεί λοιπόν ότι γνώριζε, ο Άδωνις θα έχει στρώσει το χαλί, ώστε να το τραβήξει πρώτος κάτω από τα πόδια του Κυριάκου!

newsbreak.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΠΟΛΙΤΙΚΗ