Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να απαλλαγούν οι γονείς από το δυσβάσταχτο κόστος συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα “ Cheerleading” τον προσεχή Ιούνιο και τις επίσημες διοργανώσεις

Σύμφωνα με τις καταγγελίες γονέων που συμμετέχουν σε συλλόγους που ανήκουν στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΣΙΡΛΙΝΤΙΝΓΚ το κόστος συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων, είναι προκλητικό. Το συνολικό ποσό για ένα μόνο παιδί είναι 100 ευρώ (συμμετοχή και ενδυμασία). Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο κάθε γονιός θα πληρώσει μέχρι και 30 ευρώ για να δει από κοντά το παιδί του, το οποίο είναι πρωτοφανές. Υπάρχει η σκέψη μάλιστα να πληρώσουν και οι γυμναστές – προπονητές.

Χρειάζεται να γίνει διερεύνηση για τα παραπάνω και να παρθούν μέτρα για μια ομοσπονδία που ανήκει στην δύναμη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, χρηματοδοτείται με χρήματα του ελληνικού λαού και φαίνεται τελικά να λειτουργεί σαν μια επιχείρηση. Επίσης είναι απορίας άξιον το ότι τα σωματεία πληρώνουν 300 ευρώ κάθε χρόνο στην Ομοσπονδία την στιγμή, που η ίδια λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση.

 

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, ποια μέτρα προτίθεται να πάρει για να απαλλαγούν οι γονείς από το δυσβάσταχτο κόστος συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τον προσεχή Ιούνιο και τις επίσημες διοργανώσεις.

 

Οι Βουλευτές

Συντυχάκης Μανώλης

Δάγκα Βιβή

Δελής Γιάννης

Διγενή Σεμίνα

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΠΟΛΙΤΙΚΗ