Connect with us

MEDIA

«Η Μελίνα Ασλανίδου Τραγουδάει Γιώργο Θεοφάνους» Νέο EP & music video από τη συνεργασία τους

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους μας παρουσιάζουν τη δισκογραφική τους συνεργασία μέσα από το EP «Η Μελίνα Ασλανίδου Τραγουδάει Γιώργο Θεοφάνους». Το νέο single από τη σύμπραξή τους είναι το «Δεν Είναι Αγάπη Αυτό», το οποίο συνοδεύεται από ένα μοναδικό music video.

Στο «Η Μελίνα Ασλανίδου Τραγουδάει Γιώργο Θεοφάνους» η σπουδαία ερμηνεύτρια και ο καταξιωμένος συνθέτης, καθένας εκ των οποίων έχει τη χαράξει τη δική του πλούσια μουσική διαδρομή, μας γοητεύουν με πέντε τραγούδια. Τις συνθέσεις υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους, ενώ οι στίχοι είναι τόσο του ίδιου, όσο και δύο ξεχωριστών στιχουργών, της Ελεάνας Βραχάλη και του Θάνου Παπανικολάου.

Το νέο single από το EP είναι το γεμάτο συναίσθημα χασάπικο «Δεν Είναι Αγάπη Αυτό». Το single μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό music video που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στα Χανιά της Κρήτης, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πανταζή, με την Μελίνα Ασλανίδου να πρωταγωνιστεί σε μία ιδιαίτερη ερωτική ιστορία.

Δείτε το music video:

Στο EP περιλαμβάνονται επίσης τα ήδη αγαπημένα τραγούδια «Γειά Σου» και «Δε Βάζεις Μυαλό», το ξεχωριστό ντουέτο με τη Γλυκερία «Φτάνει Και Περισσεύει», καθώς και το «Ζω Τη Ζωή» το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) για τη χρηματοδότηση ενός ερευνητικού προγράμματος για τη νόσο.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Μελίνα Ασλανίδου ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο «Θερινόν Χάραμα» στην Πάτρα, όπου θα εμφανίζεται από τις 4 Ιουνίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο για όλη την καλοκαιρινή σεζόν, καθώς και για τις συναυλίες της ανά την Ελλάδα.

Βρείτε το «Η Μελίνα Ασλανίδου Τραγουδάει Γιώργο Θεοφάνους» στα ψηφιακά καταστήματα:
Spotify: https://spoti.fi/393ZazJ
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3abXK6B
Deezer: https://bit.ly/3x3Id0h

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in MEDIA