Connect with us

MEDIA

Άννα Βίσση – «Gazoza» Backstage φωτογραφίες από το music video

Η Άννα Βίσση θα μας κεράσει την πιο μεθυστική… «Gazoza», με τη νέα της επιτυχία που θα κυκλοφορήσει, μαζί με music video, από την Panik Gold, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Το «Gazoza», σε μουσική και στίχους του δημιουργικού και πάντα ανατρεπτικού Νίκου Καρβέλα, είναι ένα ευρηματικό και ξεσηκωτικό τραγούδι για κάθε άνθρωπο που βροντοφωνάζει τον έρωτα και διεκδικεί το αντικείμενο του πόθου του.

Τα γυρίσματα του music video έγιναν πριν από λίγες ημέρες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αλέξανδρου Κωστελίδη και fashion direction της Σοφίας Καρβέλα, σε locations της Αθήνας, ακολουθώντας ένα ιδιαίτερο concept.
Η Άννα Βίσση, έχοντας πάντα απαράμιλλο στυλ και αστείρευτη ενέργεια, μεταφέρει την «Gazoza» στις οθόνες μας έχοντας στην παρέα της μία γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά και guests – έκπληξη, σ’ ένα εντυπωσιακό και γεμάτο θετική διάθεση video.
Το «Gazoza», που αυτές τις μέρες μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο, έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και γίνει viral στα social media, με την Άννα Βίσση να κάνει, για ακόμα μία φορά, τη μουσική έκπληξη!

Παράλληλα, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο «Hotel Ερμού», για 7η συνεχόμενη χρονιά, που θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και, όπως πάντα, θα γίνουν ο απόλυτος πόλος έλξης.

φωτογραφίες: Παναγιώτης Καδίγκος

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in MEDIA