Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: Εξελίξεις με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς τους – Ορίζονται δύο πραγματογνώμονες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν στην υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Όπως μετέδωσε την Πέμπτη (8/9) η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η εισαγγελία Πατρών αναμένεται να διορίσει δύο πραγματογνώμονες, οι οποίοι θα ερευνήσουν τον θάνατo της γυναίκας.

Η δικογραφία που αφορά στο πως έφυγε από τη ζωή η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού επέστρεψε στην ασφάλεια Πατρών και πλέον ένας νευρολόγος και ένας παθολόγος θα εξετάσουν τον ιατρικό φάκελό της.

Οι δύο γιατροί θα εξετάσουν εάν ο θάνατος της ιδιοκτήτριας του σπιτιού που διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης οφειλόταν σε παθολογικά αίτια ή εάν ήταν προϊόν εγκληματικής ενέργειας.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star μίλησε ο δικηγόρος συγγενών της σπιτονοικοκυράς Κωνσταντίνος Λέων επισημαίνοντας: «Πρέπει να δοθεί ένα τέλος με την έννοια ότι ειδικοί επιστήμονες να αποφανθούν για τον θάνατο».

«Φαντάζομαι πως ”ναι” με την έννοια ότι αν αυτό το ζητήσουν οι πραγματογνώμονες για να εκδώσουν ένα πόρισμα πλήρες είναι στα ενδεχόμενα» απάντησε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Λέων σε ερώτηση για το εάν είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει εκταφή στη σορό της σπιτονοικοκυράς.

newsbeast.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΛΛΑΔΑ