Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος 15χρονης στα Τρίκαλα: «Το κορίτσι έπαθε ανακοπή δύο φορές»

Για δύο επεισόδια έκανε λόγο ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου ΓΕΛ Βύρωνα σχετικά με τον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα.

Δύο επεισόδια μέσα σε διάστημα μερικών λεπτών ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γενικού Λυκείου Βύρωνα σχετικά με τον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα.

Ο Λουκάς Ντούβας, μίλησε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, αναφέροντας: «Λιποθύμησε στο κέντρο που διασκέδαζαν, τα παιδιά της έκαναν αέρα, δεν ήξεραν τι συμβαίνει. Ο γιατρός που συνόδευε τα παιδιά, επανέφερε το κορίτσι με ΚΑΡΠΑ», είπε ο κ. Ντούβας, όμως μετά την πρώτη ανακοπή που υπέστη το κορίτσι, όπως ανέφερε, καίτοι μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο, υπέστη και δεύτερη ανακοπή, που στάθηκε μοιραία για την ζωή του».

Εν συνεχεία, σχολίασε τις αναφορές ότι το κορίτσι αντιμετώπιζε συγκεκριμένα και γνωστά προβλήματα υγείας, σημειώνοντας:» Πριν από κάθε πολυήμερη εκδρομή, το σχολείο ζητά υπεύθυνες δηλώσεις από τους γονείς για το εάν τα παιδιά τους έχουν κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας. Αυτή η δήλωση υπάρχει στο αρχείο του σχολείου. Το παιδί συμμετείχε στην εκδρομή με την συναίνεση των γονιών του».

Μάλιστα, όπως είπε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων «στο σχολείο σήμερα η Α’ τάξη δεν θα κάνει μάθημα. Με την εποπτεία του Υπ. Παιδείας και του Δήμου, ψυχολόγοι και κοινωνιολόγοι θα βρεθούν κοντά στα παιδιά της τάξης της άτυχης κοπέλας. Ψυχολόγοι πήγαν και στο ξενοδοχείο των παιδιών, τα ξημερώματα του Σαββάτου», για να τα βοηθήσουν να διαχειριστούν τον θάνατο της συμμαθήτριας και φίλης τους».

Περιγράφοντας τη μαθήτρια που έχασε τη ζωή της, ο κ. Ντούβας έκανε λόγο για ένα «καταπληκτικό, έξυπνο, ήσυχο παιδί, που δεν δημιουργούσε προβλήματα».

Υπενθυμίζεται πως χθες, Κυριακή ολοκληρώθηκε η νεκροψία -νεκροτομή της σορού της 15χρονης. Σύμφωνα με την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή θα ακολουθήσουν, όπως σε κάθε περίπτωση θανάτου νεαρού ατόμου, περαιτέρω εξετάσεις για την πλήρη διερεύνηση τυχόν ύπαρξης παθολογικού υπόβαθρου ή άλλου εξωγενούς παράγοντα.

news247.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΕΛΛΑΔΑ