Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Η ομάδας SOS BOAK θα συμμετέχει στο 12 ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Μια όμορφη και παράλληλα γεμάτη γνώσεις δράση ετοιμάζεται για την επόμενη Κυριακή, που αφορά τους μικρούς μας φίλους και σκοπό έχει μέσα από ένα άκρως διασκεδαστικό και δια δραστικό παιχνίδι να γεμίσει γνώσεις Κυκλοφοριακής Αγωγής τα παιδιά μας, τους αυριανούς χρήστες του οδικού.

Η ομάδα μας στηρίζει τέτοιου είδους δράσεις που σκοπό έχουν να γεμίσουν με γνώσεις και να γαλουχήσουν τα παιδιά μας, το μέλλον του τόπου μας, στη σωστή οδηγική αγωγή και παιδεία.
Η ομάδα SOS_BOAK την Κυριακή θα είναι εκεί, ώστε να στηρίξει την προσπάθεια αυτή, συμμετέχοντας σε δύο διαφορετικές δραστηριότητες, με παιχνίδια γνώσεων Κυκλοφοριακής Αγωγής.
Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την διοργάνωση και τους όρους συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στη σελίδα των διοργανωτών, αλλά και στο περίπτερο τους, στην οδό Δικαιοσύνης, από το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε και όλο το υλικό που αφορά τη συμμετοχή των παιδιών καθώς και υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων.
Σας παραθέτουμε τη σχετική ενημέρωση και τα link που έχουν ανακοινωθεί στην σελίδα των διοργανωτών.
Το 12ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού τελεί υπό την αιγίδα της ” Ακαδημίας των Allegri ” του Δήμου Ηρακλείου, της ΔΗΚΕΗ και της Περιφέρειας Κρήτης, επίσης πλαισιώνεται από αρκετούς φορείς, την Τροχαία Ηρακλείου, το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική καθώς και από αρκετές εθελοντικές ομάδες και ιδιώτες ως χορηγούς.
Όσο οι μικροί θα διασκεδάζουν μαθαίνοντας, οι μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καφέ τους στο αναψυκτήριο του πάρκου αλλά και να παρακολουθήσουν μια εικονική σύγκρουση και ανατροπή οχήματος, καθώς οι σχολές οδηγών του κυρίου Στεφανάκη, από τον Άγιο Νικόλαο, θα δώσουν το παρόν στη δράση και την ευκαιρία στους μεγάλους να δουν πώς είναι μια εικονική σύγκρουση και ανατροπή αυτοκινήτου. Ίσως μέσα από μια τέτοια εικονική εμπειρία να αναθεωρηθεί ο τρόπος οδήγησης για πολλούς!
📍 Ηράκλειο 26/3/2023
📍Πάρκο Γεωργιάδη
🕙 Ώρα έναρξης 11:00πμ
ℹ️Διοργανωτές: @Περατζούνια και @Φτεροπόδαροι
ℹ️ 12ο παιδικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για παιδιά Ε’ & ΣΤ’ δημοτικού
🎯 Επιχείρηση Κυκλοφοριακή Αγωγή “Π.Α.Σ ΚΑΛΑ”

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΚΡΗΤΗ