Connect with us

ΚΡΗΤΗ

To “Odyssey of the Seas” θα δέσει για πρώτη φορά στο Ηράκλειο το 2023

Επτά πλοία σε εννέα ευρωπαϊκά λιμάνια, προγραμματίζει να τοποθετήσει η Royal Caribbean, το επόμενο καλοκαίρι, τα οποία θα πραγματοποιούν κρουαζιέρες ανά την Ευρώπη, με τα ελληνικά νησιά να βρίσκονται ανάμεσα στους προορισμούς που θα προσεγγίζουν.

Πιο αναλυτικά, το Oasis of the Seas, το οποίο ανακαινίστηκε το 2019, θα αποπλέει από τη Βαρκελώνη και τη Ρώμη κατά τη διάρκεια της θερινής σεζόν του 2023, καθώς κάνει το ευρωπαϊκό του “ντεμπούτο”.

Οι τιμές για το επταήμερο ταξίδι σε Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία, που αναχωρεί από τη Βαρκελώνη, στις 25 Αυγούστου 2024, ξεκινούν από 936 λίρες Αγγλίας.

Το Anthem of the Seas θα πραγματοποιήσει και πάλι δρομολόγια από το Σαουθάμπτον, συμπεριλαμβανομένων ταξιδιών επτά διανυκτερεύσεων από την Ισπανία, τη Γαλλία ή τα Νορβηγικά Φιορδ. Το Anthem θα προσφέρει επίσης μακρύτερα ταξίδια 11 έως 14 διανυκτερεύσεων, με προορισμό τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, το Βίγκο της Ισπανίας και τα Κανάρια Νησιά.

Η κρουαζιέρα εννέα διανυκτερεύσεων “Spanish Flair Cruise”, προγραμματίζεται να αναχωρήσει από το Σαουθάμπτον, στις 2 Αυγούστου 2024, με λιμάνια προσέγγισης το Μπιλμπάο, τη Λα Κορούνια και το Κάντιθ και κόστος από 1.154 λίρες.

Το Odyssey of the Seas, το οποίο εγκαινιάστηκε τον Νοέμβριο του 2020, θα προσφέρει ταξίδια από τη Ρώμη, για τρίτη συνεχή χρονιά. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε κρουαζιέρες επτά και εννέα διανυκτερεύσεων στα ελληνικά νησιά Σαντορίνη και Κρήτη και καθώς και στη Νάπολη.

Το Serenade of the Seas θα προσφέρει ταξίδια από το Ντουμπάι και τη Βαρκελώνη, το Explorer of the Seas θα έχει έδρα τη Ραβέννα της Ιταλίας, το Voyager of the Seas θα πραγματοποιεί ταξίδια από τη Ραβέννα, τη Ρώμη, τη Βαρκελώνη και τον Πειραιά.

Οι επιβάτες μπορούν να συμμετάσχουν σε επιμέρους τμήματα της Ultimate World Cruise, του Serenade, στο Ντουμπάι και να επισκεφθούν την Ελλάδα, την Τουρκία και την Κροατία.

Το Jewel of the Seas θα προσφέρει πλόες 11 έως 17 διανυκτερεύσεων από το Άμστερνταμ, προσεγγίζοντας προορισμούς στον Αρκτικό Κύκλο, τις Βρετανικές Νήσους, την Ισλανδία και την Ιρλανδία.  newshub

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΚΡΗΤΗ