Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Thunder” της Fast Ferries: Πειραιάς-Κυκλάδες-Ηράκλειο Κρήτης

Ένα σημαντικό νέο προέκυψε από το τελευταίο  Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) για το ταχύπλοο “Thunder” της Fast Ferries που τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια εξυπηρετούσε τη γραμμή Πειραιά – Σύρου – Μυκόνου – Νάξου με απόλυτη επιτυχία.

Όπως όλα δείχνουν από τη θερινή περίοδο του 2023 θα αλλάξει δρομολόγιο.
Πρόκειται να εξυπηρετήσει τη γραμμή Πειραιάς-Κυκλάδες-Ηράκλειο Κρήτης τρεις φορές την εβδομάδα. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι «Thunder» θα λειτουργεί συμπληρωματικά με το επίσης ταχύπλοο «Santorini Palace» των Μινωικών Γραμμών, καθώς το ένα θα κατεβαίνει από Πειραιά και το άλλο θα ανεβαίνει από Ηράκλειο και το αντίστροφο. Το Santorini Palace έκανε το δρομολόγιο αυτό φέτος τρεις φορές της εβδομάδα, οπότε τα δύο ταχύπλοα θα μπορούν να το εκτελούν καθημερινά.

Το ερώτημα είναι ποια νησιά των Κυκλάδων θα εξυπηρετούν. Τα σίγουρα είναι η Σαντορίνη, η Νάξος, η Πάρος και η Μύκονος. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να προστεθούν έστω για κάποιες ημέρες η Σύρος και η Τήνος. Αυτό θα ξεκαθαρίσει στις αρχές του 2023.

Επίσης, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣΑΣ ένα νέο ταχύπλοο πλοίο (Santa Irini) δρομολογείται στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στη γραμμή Ηράκλειο Σαντορίνη τη θερινή περίοδο, στην οποία θα πραγματοποιεί ημερήσιες εκδρομές.

cyclades24.gr

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – https://www.shipfriends.gr/forum/gallery/image/89006-thunder/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ