Connect with us

MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Πρώτος αγώνας ασυλίας απόψε και οι δυο ομάδες του Survivor All Star θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει.

Στον σημερινό αγώνα ασυλίας, οι Διάσημοι παίρνουν τη ρεβάνς, κάνουν το 1-1 και στέλνουν τους Μπλε στη διαδικασία ανάδειξης υποψηφίου προς αποχώρηση.

Ο Νίκος Μπάρτζης, είναι εδώ και καιρό σταθερά στις υποψηφιότητες για αποχώρηση και μάλιστα στην τελευταία ψηφοφορία που τελικά αποχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν πέρασε και πολύ… καλά, αφού οι προσδοκίες που σίγουρα και ο ίδιος θα έχει, για τεράστια απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό, δεν επιβεβαιώνονται, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση των ψηφοφοριών.

Οπότε στην ψηφοφορία με αντιπάλους μέχρι στιγμής την Μελίνα και τον Μπάρτζη, ο Νίκος είναι ξεκάθαρα πίσω ως προς τα δεδομένα και το ιστορικό της δυναμικής των παικτών. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον για την τελική έκβαση της ψηφοφορίας το ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος. Σχεδόν δεδομένο θεωρείται πως θα υπάρξει ισοψηφία Βασάλου – Μαριαλένας αν ηττηθούν οι Κόκκινοι, ενώ η Στέλλα Ανδριώτου θα είναι λογικά η υποψήφια από την ομάδα των Μαχητών σε περίπτωση δικής τους ήττας.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαρνείται την ομάδα του – «Κάνω ό,τι γουστάρω»

Σήμερα, Κυριακή 11/6 ξεκινάει νέα εβδομάδα για τους παίκτες του Survivor All Star. Όσο λιγοστεύουν οι διαγωνιζόμενοι, οι εντάσεις αυξάνονται, και αυτή τη φορά τα προβλήματα έχουν «χτυπήσει» τους Κόκκινους.

Όπως βλέπουμε στο trailer που δημοσίευσε το κανάλι του ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει απομακρυνθεί πολύ από τους τρεις συμπαίκτες που του έχουν απομείνει και περνάει τον περισσότερο χρόνο του δίπλα στους Μπλε, στην ομάδα δηλαδή από όπου ξεκίνησε και το ’17, αλλά και φέτος.

Τι θα δούμε απόψε (11/6) στο Survivor All Star

Αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στην Μελίνα, τον Σάκη και την Μαριαλένα, και ιδιαίτερα στην τελευταία, καθώς ήταν πολύ καλοί φίλοι, όμως θεωρούν ότι δεν του έχουν κάνει κάτι και αποφασίζουν να τον ρωτήσουν. Εκείνος θα εκνευριστεί και θα αρχίσει να τους φωνάζει: «Τι σας ενοχλεί τι κάνω εγώ; Κάνω ότι γουστάρω!». Μάλιστα, σε άλλο σημείο αναφέρει: «Δυστυχώς, η ομάδα μου δεν το χαίρεται το παιχνίδι, τους έχει ρουφήξει το νησί. Δεν με αφορά που η ομάδα μου έχει σπαστεί μαζί μου».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in MEDIA