Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

«Χοντρό» επεισόδιο του Ακάρ με Έλληνες βουλευτές

Ξεδιπλώνοντας πάλι το τουρκικό αφήγημα περί στρατικοποίησης των νησιών του Αιγαίου, ο Ακάρ κατηγόρησε την Ελλάδα ότι παραβιάζει τις διεθνείς συνθήκες και υποστήριξε ότι η Αθήνα υποθάλπει τρομοκράτες.

Αυτή την φορά, όμως, εξαιτίας της παρουσίας Ελλήνων βουλευτών στη συνεδρίαση,  οι τουρκικές αιτιάσεις δεν έμειναν αναπάντητες. «Πάρτε πίσω το Casus Belli του απάντησαν» οι Έλληνες βουλευτές, ενώ σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ οι τελευταίοι του υπενθύμισαν ότι η τουρκική κατοχή συνεχίζεται στην Κύπρο.

Οι Έλληνες βουλευτές (Θεοδώρα Τζάκρη, Σπήλιος Λιβανός, Ανδρέας Λοβέρδος, Μανούσος Βολουδάκης) έκαναν ιδιαίτερη μνεία στο τουρκικό Casus Belli λέγοντας στον Ακάρ πως δεν μπορεί να υπάρχει νατοϊκή συμμαχία όταν από την πλευρά της Άγκυρας επικρέμαται η απειλή του πολέμου.

Η λεκτική διαμάχη για τα ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό και το θέμα της… υπόθαλψης των τρομοκρατών που έχει «ξεθάψει»  εσχάτως η Αγκυρα, συνεχίστηκε για τουλάχιστον 12 λεπτά, έως ότου ο Ακάρ αποχωρήσει εκνευρισμένος. «Πολλοί Έλληνες μίλησαν, δεν θέλω να ακούσω άλλο, έχω υποχρεώσεις»

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΕΛΛΑΔΑ