Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά | Με θερμαντικά σώματα ζεσταίνονται βρέφη και παιδιά στα επείγοντα του νοσοκομείου

Με θερμαντικά σώματα ζεσταίνονται τα νεογέννητα, τα βρέφη και τα παιδιά κάθε ηλικίας, που επισκέπτονται τα επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων “Ο Άγιος Γεώργιος”.

Το σύστημα σωληνώσεων του νοσηλευτικού ιδρύματος έχει γεμίσει τρύπες, όπως είπε στην ΕΡΤ Χανίων ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του ΓΝΧ Βαρδής Γεωργακάκης. “Υπάρχει θέμα, όχι μόνο εκεί. Και στα εξωτερικά ιατρεία της μαιευτικής κλινικής, πηγαίνουν οι έγκυες, πρέπει να βγάλουν τα ρούχα τους, να εξεταστούν, κρυώνουν. Με παρέμβαση δική μας καταφέραμε να προμηθευτούμε κάποια σώματα. Το πρόβλημα υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, σχεδόν από την αρχή. Οι σωληνώσεις είναι τρύπιες σε όλο το ισόγειο. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα το πρόβλημα θα αποκατασταθεί”.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Χανίων μια μητέρα που επισκέφθηκε τα επείγοντα της παιδιατρικής του νοσοκομείου Χανίων με το μόλις δύο μηνών βρέφος της, το παιδάκι μόλις του έβγαλαν τα ρούχα ξέσπασε σε κλάματα. Αντέδρασε σαν να του έκαναν το αντανακλαστικό του ξαφνιάσματος, χωρίς να το έχουν κάνει, είπε ενοχλημένη η μητέρα, ενώ και οι φωτογραφίες της ΕΡΤ Χανίων από το εξεταστήριο και το γραφείο της νοσηλεύτριας στην παιδιατρική των επειγόντων, επιβεβαιώνουν το γεγονός.

Να σημειωθεί, ότι στο ισογείου του Νοσοκομείου Χανίων βρίσκονται μεταξύ άλλων η Mονάδα μεσογειακής αναιμίας και το τεχνητό νεφρό.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ