Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Χαιρετισμός Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στην εκδήλωση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου για το «Electricport»

Ευχαριστώ θερμά που με καλέσατε και μου δώσατε την ευκαιρία να παραβρεθώ στη συνάντηση για τη συλλογή των τελευταίων δεδομένων και λεπτομερειών, πριν τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων στο πλαίσιο του πρωτοποριακού σας Project.

Η πράσινη μετάβαση για τα ελληνικά λιμάνια ξεκινάει δυναμικά από το Ηράκλειο, αλλάζοντας ριζικά τη λειτουργία του λιμανιού, αλλά και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της πόλης του Ηρακλείου.

Ως απάντηση στην κλιματική κρίση, η Διοίκηση του ΟΛΗ κάνει ένα μεγάλο άλμα για το μέλλον. Ένα μέλλον βιώσιμο, στο οποίο, ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα λιμάνια της Μεσογείου, θα πρωταγωνιστήσει και θα καταστεί πόλος έλξης τουριστικής κίνησης, εμπορικής κίνησης αλλά και σημαντικών επενδύσεων.

Στέκομαι ιδιαίτερα στη δυναμική και αποφασιστική δράση της Διοίκησης του ΟΛΗ, η οποία, μέσα από πολυδιάστατες πρωτοβουλίες, ενισχύει συνολικά την ταυτότητα του Λιμανιού και αναβαθμίζει ποιοτικά τη σύνδεσή του με την Ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και με λιμάνια όλου του κόσμου.

Κυρίως όμως το Ηράκλειο, αλλά και η Κρήτη στο σύνολό της, αποκτά μια προστιθέμενη αξία μέσα από την παρουσία του ΟΛΗ, καθώς γίνεται για ακόμη μια φορά σαφές, πως σε ένα πλαίσιο διαφάνειας και τάξης, με σχέδιο και στοχευμένες κινήσεις, μπορούμε να πετυχαίνουμε σπουδαία αποτελέσματα.

Η διατήρηση ενός σταθερού οικονομικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα συνιστά εχέγγυο για την μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο.
Η μέριμνα, η προστασία του περιβάλλοντος και η αειφορία, ανήκουν στις κορυφαίες προτεραιότητες της Διοίκησης του ΟΛΗ.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στα μέλη της διοίκησης και σε όλο το ανθρώπινο Δυναμικό του Οργανισμού, που δουλεύουν αποτελεσματικά για τον εκσυγχρονισμό και την προώθηση του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Είμαι βέβαιος πως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Μελετών θα αποτελέσει σταθμό για την εύρυθμη λειτουργεία του μεγαλύτερου Λιμανιού της Κρήτης.

Εύχομαι θερμά καλή επιτυχία!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Μεγάλη Τετάρτη: Αλλαγή στα δρομολόγια της Κρήτης

Τα αγαπημένα μου πλοία HSC Caldera Vista Γιάννης Ξυλούρης

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το HSC Caldera Vista, στα χρώματα της AML

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΚΡΗΤΗ