Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου: Επιχειρηματίας από την Πάτρα ένας από τους νεκρούς

Τροχαίο δυστύχημα, με δύο νεκρούς άνδρες, ηλικίας 69 και 73 ετών και δύο τραυματίες, σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος του 82,5ου χιλιομέτρου, κοντά στην περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου.

Ενας εκ των δύο νεκρών στο τροχαίο δυστύχημα στην Αρχαία Κόρινθο είναι ο γνωστός 69χρονος επιχειρηματίας Δημήτρης Αλεξίου, σύμφωνα με το pelop.gr.

alexiou3-1024x768

Ο Δημήτρης Αλεξίου ήταν γνωστός από την πολυετή ενασχόλησή του με τον χώρο της εστίασης ενώ είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος Παραλίας ήταν ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που είχε εμπλοκή στο τροχαίο.

Πώς έγινε το δυστύχημα 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ταξί στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα και είχε κατεύθυνση προς Αθήνα, σταμάτησε στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης, λόγω βλάβης.Αμέσως μετά, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που ακολουθούσε και το οδηγούσε ο 73χρονος, φέρεται να μείωσε ταχύτητα ή να σταμάτησε στην ΛΕΑ, προκειμένου να διαπιστώσει τι συμβαίνει με το σταθμευμένο ταξί. Εκείνη την στιγμή, για λόγους που επίσης διερευνώνται, ένα τρίτο όχημα που οδηγούσε ο 69χρονος, συγκρούστηκε με το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο του 73χρονου.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και περιπολικά της αστυνομίας. Οι πυροσβέστες και οι διασώστες ανέσυραν νεκρούς δύο άνδρες, ενώ οι δύο τραυματίες που επέβαιναν στα αυτοκίνητα που οδηγούσαν ο 73χρονος και ο 69χρονος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΛΛΑΔΑ