Connect with us

ΑΠΟΨΗ

“Τραμπουκισμός” στο Πρέβελης χθες στην Κάρπαθο! Εν έτει 2022 απαράδεκτες καταστάσεις…

ο ΠΡΕΒΕΛΗΣ πέρασε κι έφυγε από την Κάρπαθο! Δεν είχε φώτα το λιμάνι.  

Μετά την αποχώρηση του πλοίου, το οποίο δεν έδεσε στο σκοτεινό λιμάνι για λόγους ασφαλείας, ειδοποιήθηκε ηλεκτρολόγος, ο οποίος ταχύτατα έδωσε λύση στο πρόβλημα και τα φώτα στο λιμάνι άναψαν. Το ΠΡΕΒΕΛΗΣ επέστρεψε και με ασφάλεια αποβίβασε και στη συνέχεια επιβίβασε επιβάτες και οχήματα.

Δείτε ένα βίντεο όταν το καράβι φεύγει γιατί δεν υπάρχει φωτισμός :

Δείτε ένα βίντεο στα εσωτερικά, του πλοίου πως αντέδρασαν επιβάτες:

(Δείτε βία στους ναυτικούς, μπροστά στα μάτια παιδιών!!)

Ας περιγράψουμε το μήνυμα που πέρασαν χθες, οι επιβάτες … Βλέποντας τον όχλο να θέλουν να περάσουν το δίκιο τους με βίαιο τρόπο και να αφήσουν την ασφάλεια, που γνωρίζει το πλήρωμα του Πρέβελης. Αυτός ο όχλος ήθελε το πλοίο να δέσει, χωρίς φωτισμό, να γίνει κανένα κακό να είχαμε ένα νέο “Εξπρές Σάμινα”.  Το μόνο που δείχνουν είναι μερικούς αγενείς επιβάτες, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών, να διδάσκουν την βία γιατί είναι το σωστό όπλο. Για να λύσεις το πρόβλημά σου. Κάτι τέτοιοι επιβάτες, καθημερινά δυσκολεύουν το έργο κάθε σωστού ναυτικού, που θέλει να πράξει τους νόμους της ναυσιπλοΐας. Το να σηκώσεις το χέρι σου σε ένα ναυτικό όσο δίκιο κι αν έχεις γιατί θες να σε πάει χωρίς ασφάλεια σπίτι σου…. Δεν είναι εικόνες σωστές προς τα έξω!

Για κάθε άνθρωπο που γνωρίζει για την ασφάλεια, είναι υπέρ του καπετάνιου! Αν το πλοίο, έβρισκε στα βράχια τι θα λέγατε, “Μας φέρατε τον σκυλοπνίχτη και μας βύθισε στο λιμάνι μας” Αυτό! θα λέγατε!

Να επιτραπεί η οπλοκατοχή και η οπλοχρησία στα πληρώματα κάθε πλοίου ΆΜΕΣΑ!

Φωνές και στο Λιμενικό ταμείο,  γιατί να μην έχει φώτα. Είναι δυνατόν!

Το κάθε λιμάνι που θέλει να δέχεται πλοία πρέπει να έχει επαρκή φωτισμό, βάσει κανονισμών ναυσιπλοΐας! Αντί λοιπόν να τα βάζετε με το Πρέβελης και τον καπετάνιο του που άμα σταματήσει θα νεκρώσουν οι προμήθειες στο νησί, πείτε στον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ να φωτίζει το λιμάνι τις ώρες που έχει καράβι!

Καλό θα ήταν όταν δεν ξέρουμε από καράβια η από αεροπλάνα να μην κρίνουμε κ ο συγκεκριμένος καπετάνιος και ο κάθε καπετάνιος, για να πιάσει τιμόνι στα χέρια του, κάθε άλλο παρά τρελός δεν είναι αυτοί που κυβερνάνε το έρημο αυτό νησί είναι υπεύθυνοι να κάνουν πράξεις ότι ζητάνε οι νησιώτες! Όντως το λιμάνι δεν είχε φωτισμό εδώ και μέρες

Πρώτα η ΑΣΦΑΛΕΙΑ της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ!

Και συγχαρητήρια στον πλοίαρχο!

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΑΠΟΨΗ