Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία στην Κρήτη: Κατέπεσε ανεμόπτερο με δύο επιβαίνοντες στα Χανιά- Εντοπίστηκαν νεκροί από δύτες

Τραγωδία σημειώθηκε στα Χανιά στην Κρήτη, καθώς έπεσε ένα ανεμόπτερο με δύο επιβάτες, ανοιχτά της παραλίας στο Μάλεμε. Λίγη ώρα μετά, δύτες τους ανέσυραν από τον βυθό χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Τραγωδία στην Κρήτη: Κατέπεσε ανεμόπτερο με δύο επιβαίνοντες στα Χανιά- Εντοπίστηκαν νεκροί από δύτες
Χανιά ανεμόπτερο

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση ενώ στο σημείο σκάφη του Λιμενικού πραγματοποίησαν έρευνες. Σε κινητοποίηση ήταν και το ΕΚΑΒ ενώ είχε δοθεί εντολή να σηκωθεί και ελικόπτερο της ΕΚΣΕΔ.

Όπως ανέφερε το Creta24, στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσώστες και δύτες με σκάφος, ενώ από το Λιμενικό ενημερώθηκαν και τρία πλοία τα οποία έσπευσαν στη θαλάσσια περιοχή όπως φαίνεται και από την καταγραφή στο marinetraffic.com.

Marine Traffic

Tο αεροσκάφος με τους δύο επιβαίνοντες είχε απογειωθεί από την περιοχή της Κωπαίδας με προορισμό το αεροδρόμιο στο Μάλεμε, το οποίο χρησιμοποιείται από τέτοιου είδους μικρά αεροσκάφη. Όμως επειδή είχε νυχτώσει, ο πιλότος έκανε μια στροφή πάνω απο το Κολυμπάρι με σκοπό να προσεγγίσει στον διάδρομο προσγείωσης από την πλευρά της θάλασσας, αλλά ξαφνικά χάθηκε το σήμα του.

 

  thetoc.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ