Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Στη νεκροψία – νεκροτομή οι απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο της 15χρονης μαθήτριας

Πολλά είναι τα ερωτήματα για τον ξαφνικό θάνατο της 15χρονης μέσα σε νυχτερινό μαγαζί των Τρικάλων, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής  (δείτε ΕΔΩ)

Η νεκροψία – νεκροτομή που αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του άτυχου κοριτσιού θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε ανακοπή καρδιάς και πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως κάνουν λόγο για καρδιολογικά προβλήματα.

Η 15χρονη είχε καταγωγή και από το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, και ήταν μαθήτρια στο 5ο Λύκειο Βύρωνα.

Ενώ διασκέδαζε με τους συμμαθητές της σε νυχτερινό μαγαζί, έχασε τις αισθήσεις της και διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο των Τρικάλων. Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, βάζοντας ακόμη και βηματοδότη, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σώσουν την ανήλικη μαθήτρια.

«Τα παιδιά διασκέδαζαν και ξαφνικά κατέρρευσε»

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη, ήταν τα παιδιά, διασκέδαζαν και ξαφνικά εκεί κατέρρευσε το κορίτσι, υπήρχε γιατρός μέσα στο μαγαζί, προσπάθησε, το ανάνηψε 2-3 φορές αλλά δεν μπόρεσε, καλέσαμε ασθενοφόρο και ήρθε αμέσως. Έπαθε πάλι επεισόδιο μέσα στο ασθενοφόρο και το πήγαμε στο νοσοκομείο» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Mega.

Από πλευράς του, ο Κωσταντίνος Γρηγορίου, διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, ανέφερε: «Παρά το γεγονός ότι επί δύο ώρες και ο επεμβατικός καρδιολόγος και ο αναισθησιολόγος και οι άλλοι γιατροί έκαναν προσπάθειες ΚΑΡΠΑ, δεν απέδωσε και δυστυχώς κατέληξε το παιδί».

news247.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΛΛΑΔΑ