Connect with us

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Resilient Lady στη Ρόδο

Στο Τουριστικό λιμάνι της Ρόδου για πρώτη φορά το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Resilient Lady της Virgin Voyages του Βρετανού επιχειρηματία Richard Branson.

H εταιρεία έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της το λιμάνι της Ρόδου στο πλαίσιο της 7μερης κρουαζιέρας με Ηome Port τον Πειραιά με προορισμούς τα νησιά της Σαντορίνης, Ρόδου, Μυκόνου και της Αλικαρνασσού στα Μικρασιατικά παράλια.
Το πλοίο έχει μήκος 278 μέτρα, πλάτος 38 μετρά, χωρητικότητα 2700 επιβατών σε περίπου 1400 καμπίνες και 1150 άτομα πλήρωμα. Κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Fincantieri στο Sestri Ponente της Γένοβας στην Ιταλία. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να πλεύσει είναι οι 22 κόμβοι.
Εντυπωσιάζουν οι κόκκινες αιώρες στα μπαλκόνια των καμπίνων του πλοίου το οποίο αναπτύσσεται σε 17 καταστρώματα, ο δε αριθμός των καταστρωμάτων με καμπίνες επιβατών είναι 9 και το 86% αυτών είναι με μπαλκόνια. Οι επιβάτες του μπορούν γευτούν ένα γαστρονομικό ταξίδι στα 21 εστιατόρια με σεφ με αστέρι Michelin πίσω από πολλά από τα μενού, να απολαύσουν το ποτό τους σε ένα από τα 17 Bar -Lounge και να διασκεδάσουν – χαλαρώσουν σε ένα από τους 11 χώρους ψυχαγωγίας – χαλάρωσης (θέατρο, σινεμά, ζωντανή μουσική, training club κ.α.).
Όλα τα πλοία της Virgin Voyages, συμπεριλαμβανομένου του Resilient Lady είναι «Adult by Design». Οι επιβάτες πρέπει να είναι 18 ετών και άνω για να ταξιδέψουν με το κρουαζιερόπλοιο.
Κείμενο – φωτογραφίες : Φίλιππος Φιλίππου
https://protiekdosi.news/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ