Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Ο τελικός πέρασε από… σαράντα κύματα, με την έδρα διεξαγωγής του να εξελίσσεται και πάλι σε θρίλερ.

Τελικά, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο άδειο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Αμφότερες οι ομάδες πήραν από 20 προσκλήσεις με την αστυνομία της Μαγνησίας να ανάβει «κόκκινο» ακόμα και στην παρουσία μαθητών.

Το γήπεδο είναι «απροσπέλαστο», ενώ μέτρα ασφαλείας υπάρχουν σε όλη την πόλη του Βόλου. Ακόμα κι έτσι, πάντως, ο Δήμος εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ξεκαθάρισε ότι αν βρεθούν οπαδοί στο γήπεδο, τότε, το Πανθεσσαλικό θα σφραγιστεί κι ο αγώνας δεν θα γίνει.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συγκρούονται για έβδομη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης και τέταρτη τα τελευταία εφτά χρόνια.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κατακτήσουν το Κύπελλο για πρώτη φορά μετά το 2016 κι έπειτα από το τέσσερις συνεχόμενους χαμένους τελικούς από το 2017 έως το 2020. Σε περίπτωση που η «Ένωση» τα καταφέρει τότε θα πετύχει και το τρίτο νταμπλ της ιστορίας της, μετά από εκείνα του 1939 και του 1978.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κυνηγάει την πέμπτη κούπα τα τελευταία εφτά χρόνια, η οποία θα του δώσει και το εισιτήριο για το Europa League. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει αυτό θα παραμείνει στα χέρια του Ολυμπιακού κι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παίξει στο Europa Conference League.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται στο Πανθεσσαλικό και θα σας μεταφέρει όλα όσα γίνουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ