Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα γυρίζει τώρα ο διοικητής της τροχαίας ΒΟΑΚ: Δεν μου τηλεφώνησε ο βουλευτής αλλά…

Πολιτικές διαστάσεις λαμβάνει η καταγγελία που έκανε με ανακοίνωσή της η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων αναφορικά με τη συμπεριφορά του βουλευτή Ηρακλείου Ν. Ηγουμενίδη και τα όσα έγιναν μετά από τροχονομικό έλεγχο το Σάββατο στα Χανιά. Μετά την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τη συνέχιση των διαδικασιών όπως προβλέπεται, σειρά πήραν τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία υπήρξε «πόλεμος» αναρτήσεων για το ποιος έκανε τι.

Υπενθυμίζεται ότι στη δημοσιότητα δόθηκε ανακοίνωση της συνδικαλιστικής ένωσης Χανίων των αστυνομικών η οποία έκανε λόγο για «ωμή και απαράδεκτη προσπάθεια παρέμβασης κατά την εκτέλεση αστυνομικού έργου» από βουλευτή.

«Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο εκλεγμένος βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, όχι μόνο δεν αποδέχτηκε το πρόστιμο ως όφειλε, αλλά θυμίζοντας άλλες εποχές ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ άρχισε να απειλεί τους συναδέλφους μας. Μάλιστα ακόμα και ο Διοικητής της Υπηρεσίας, Α/Β Ξανθουδάκης Νικόλαος, δέχθηκε τηλεφώνημα για το εν λόγω περιστατικό και απειλήθηκε τόσο αυτός όσο και αστυνομικοί της Υπηρεσίας του με μετάθεση» αναφερόταν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Ο κ. Ν. Ξανθουδάκης
Ο κ. Ν. Ξανθουδάκης

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών στα Χανιά και διοικητής Α Σταθμού Τροχαίας ΒΟΑΚ αναζητήθηκε προχθές από την Εφημερίδα Πατρίδα του Ηρακλείου «Π» αλλά δεν κατέστη εφικτή η επικοινωνία μαζί του. Κάτι που έγινε χθες και μάλιστα ο κ. Ξανθουδάκης μας δήλωσε χαρακτηριστικά για το τηλεφώνημα που αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση:

«Δεν μου τηλεφώνησε ο βουλευτής. Τηλεφωνήματα δέχθηκα από υψηλόβαθμους αξιωματικούς, από προέδρους συνδικαλιστικών οργανώσεων για να του επιστρέψω πίσω τα έγγραφά του» είπε ο κ. Ξανθουδάκης και πρόσθεσε: «Ο βουλευτής είπε στους αστυνομικούς που διενεργούσαν τον έλεγχο ότι, δεν κάνει καμία ένσταση, δεν πάει σε καμία υπηρεσία και σε λίγο εσείς οι ίδιοι θα με παρακαλάτε και θα μου τα φέρετε εκεί που είμαι εγώ».

Ο βουλευτής απείλησε τους αστυνομικούς που έκαναν τον έλεγχο με μετάθεση; ρωτήσαμε. Ο κ. Ξανθουδάκης απάντησε λέγοντας: «Εμένα δεν μου ανέφερε κανείς κάτι τέτοιο».

zarpanews.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ