Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη δίδυμο ηλικιωμένων που διακινούσε ποσότητες κάνναβης

Για μια ακόμη φορά, χρειάστηκε να εγκαταλείψουν την έδρα τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας για να «ξεδοντιάσουν» ένα κύκλωμα που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών στα Πετράλωνα και άλλες περιοχές της Αθήνας, ακόμη και στην Σαλαμίνα.

Μάλιστα, ύστερα από έρευνα που έκαναν με φυσικές και τεχνικές μεθόδους, δηλαδή με παρακολούθηση και παγίδευση των επικοινωνιών, προέκυψε ότι το κύκλωμα απάρτιζαν δύο Έλληνες που είχαν τα… χρονάκια τους, καθώς ο ένας είναι ηλικίας 64 και ο άλλος… 78 χρόνων! Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που εξελίχθηκε ταυτόχρονα στην Αθήνα και τη Σαλαμίνα, οι δυο διακινητές συνελήφθησαν και ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους.

Σε αυτά, βρέθηκαν συνολικά 11 συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και 105 γραμμαρίων, 23 ναρκωτικά χάπια, αντικείμενα για την συσκευασία των ναρκωτικών και δυο ζυγαριές ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν και 650 ευρώ προερχόμενα από τη διακίνηση. Οι δυο “συνεταίροι”, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για προμήθεια, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΛΛΑΔΑ