Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν καπετάνιος και πλήρωμα για το περιστατικό με τον επιβάτη που σκοτώθηκε προσπαθώντας να επιβιβαστεί στο Blue Horizon

Συνελήφθησαν ο καπετάνιος και το πλήρωμα για το συμβάν στον Πειραιά, όπου ένας 36 χρόνος βρήκε τραγικό θάνατο, προσπαθώντας να επιβιβαστεί στο καράβι που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει.

Η εταιρεία θα αλλάξει το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη, αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών.

Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο και ο άτυχος άνδρας, στην προσπάθειά του να εισέλθει σε αυτό, έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε.  Η εταιρεία θα αλλάξει το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη, αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών.

Αμέσως μετά το BLUE HORIZON αναχώρησε για τον προορισμό του σαν να μην είχε συμβεί τίποτα (ακόμα και μόνος του να είχε πέσει ο άνδρας στη θάλασσα, όφειλαν οι αξιωματικοί του πλοίου να αναβάλλουν την αναχώρηση, όπως όφειλε και το λιμενικό να διατάξει αμέσως την επιστροφή του πλοίου, πριν καν αφήσει το λιμάνι του Πειραιά).

Αρκετή ώρα αργότερα, με μεγάλη καθυστέρηση και ενώ το BLUE HORIZON έπλεε στον Σαρωνικό, διατάχθηκε από το Λιμενικό η επιστροφή του στον Πειραιά.

Με την επιστροφή του πλοίου στον Πειραιά, λίγα λεπτά μετά τις 22.30, συνελήφθησαν ο Πλοίαρχος και τα μέλη του πληρώματος που ήταν εμπλεκόμενα στο συμβάν, ενώ το BLUE HORIZON παραμένει ακόμα και αυτή την ώρα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, δεμένο στον Πειραιά, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για αντικατάσταση των συλληφθέντων από άλλους ναυτικούς, έτσι ώστε να μπορέσει το πλοίο να αναχωρήσει για το εγκεκριμένο δρομολόγιο του.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΛΛΑΔΑ