Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 1η Αυγούστου 2022 και ώρα 17.55  το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου  στην Αίθουσα «Ελ. Βενιζέλος» στη Λότζια με εννιά (9) θέματα στην ημερήσια διάταξη.

– Εξέταση του με αριθμ. πρωτ. 66.802/14-07-2022 εγγράφου της δημοτικής παράταξης  «ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» με θέμα «Διασφάλιση της πρόσβασης στις διαβάσεις τυφλών».

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 

  1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022 σύμφωνα με τα αιτήματα (2) τμημάτων του Δήμου Ηρακλείου (απόφαση  627/2022 Οικονομικής Επιτροπής).
  2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022 σύμφωνα με τα αιτήματα (6) τμημάτων του Δήμου Ηρακλείου (απόφαση  628/2022 Οικονομικής Επιτροπής).
  3. Αναμορφώσεις Προϋπολογισμού έτους 2022 για την είσπραξη της επιχορήγησης του Δήμου για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του λόγω της επιβάρυνσης του προϋπολογισμού από την αύξηση του ενεργειακού κόστους, για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηλεκτρονικών συστημάτων και λογισμικού, την αποζημίωση συνταξιοδότησης για υπαλλήλους Α.Χ. και την δημιουργία Κ.Α. Δαπανών για την ψηφιακή κάρτα δημότη, προμήθεια εξοπλισμού για το τηλεπικοινωνιακού συστήματος του Δήμου, εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης και Προμήθεια εξοπλισμού συστημάτων παρακολούθησης ασφαλείας δημοτικών κτηρίων υπηρεσιών Κ.Ε.Π. του Δήμου (απόφαση  629/2022 σε 2η ορθή επανάληψη Οικονομικής Επιτροπής)
  4. Διαγραφή προστίμων αυθαιρέτων.
  5. Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2022 Δήμου Ηρακλείου (απόφαση 6/2022 Εκτελεστικής Επιτροπής Δήμου Ηρακλείου).
  6. Τροποποίηση απόφασης για την κατηγοριοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων σύμφωνα με τον Ν. 4479/29-6-2017.
  7. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης ακινήτου για την στέγαση γραφείου Ιατρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου (Μερική Διαχείριση).
  8. Δωρεάν διάθεση χώρου για την προσωρινή απόθεση τροχόσπιτων που θα απομακρυνθούν από την περιοχή του Καρτερού, στα πλαίσια της εκτέλεσης της με αριθμό 88.557/21-6-2013 απόφασης κατεδάφισης του Δήμου Ηρακλείου.
  9. Έγκριση απομάκρυνσης δέντρων.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HSC Power Jet - MyFavoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Ηράκλειο – Κυκλάδες με το Power Jet

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΚΡΗΤΗ