Connect with us

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Συνέντευξη: Τα αγαπημένα μου πλοία, έχουν γενέθλια

Η αγαπημένη ομάδα όλων μας, που μας χαρίζει όμορφα εικονικά ταξίδια, που πληρώνει για ταξιδέψουν, να κάνουν ένα αφιέρωμα. Που μέσα από την δύσκολη καθημερινότητά, μας δίνουν και ένα βίντεο μια φωτογραφία.

Με αφορμή αυτά 12 χρόνια, πήραμε συνέντευξη στην αγαπημένη μας Αγγελική! (Πάντως γελάσαμε πολύ, έχει θετική ενέργεια επίσης μας είπε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα)!!!

12 χρόνια Τα αγαπημένα μου πλοία!!.

Τι είναι Αγγελική για σένα αυτή η ομάδα και ραδιοφωνική εκπομπή;

Τα αγαπημένα μου πλοία… Έκφραση, διότι με αυτό τον τρόπο μπορώ να βγάλω πρός τα έξω ένα κομμάτι του εαυτού μου, είναι για μένα το κέντρο του κόσμου….ένας τρόπος διαφυγής για την ψυχή… Μαζί και με τον άλλο έρωτα μου την μουσική τα “παντρεύω” Ότι κι αν ακούς. Τα αγαπημένα μου πλοία σε μεγαλώνει και μεγαλώνει μαζί σας, εξελίσσεται, ωριμάζει…αλλά δεν πεθαίνει. Αυτή αγάπη για τα πλοία και η μουσική.

 

Ποιο μήνυμα θες να περάσεις από τα αγαπημένα μου πλοία; Και οι δυσκολίες της ομάδας;

Το μήνυμα μου, είναι να κάνω κι άλλα παιδιά να ασχοληθούν και αγαπήσουν τα καράβια, παρά να είναι μέσα, σε ένα υπολογιστή και να σκοτώνουν τέρατα!! να αγαπήσουν το επάγγελμα του ναυτικού, να νιώσουν αντί να κάθονται και να τους χειραγωγούν. Λαμβάνω πολλά μήνυμα αυτά χρόνια, από παιδιά που λένε είμαι δόκιμος εκεί, Αγγελική σε ευχαριστούμε που στηρίζεις το πλοίο μας,

Δυσκολίες… Πυστεψε με πολλές, “Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται” κάτι αντίστοιχο. (γέλια) Το να βλέπουν μια γυναίκα να έχει μια ομάδα, με αφιερώματα από το λιμάνι του Ηρακλείου, θα στο πω ποδοσφαιρικά… Πολλά “πέναλντι” μου έκαναν αλλά το “γκολ” μπήκε! (Γέλια) Κάνω αυτό που αγαπάω!

Όταν ξεκινάς σαν χόμπι, κάτι που αγαπάς, μετά επαγγελματικά, τρικλοποδιές θα σου βάζουν πάντα! Απλά έχεις ένα στόχο και εκεί πρέπει να συνεχίσεις να τον έχεις!

 

Αγγελική χρωστάς ένα ευχαριστώ;

Ένα ευχαριστώ στην αδερφή μου Παρουλα, που αυτά 12 χρόνια στηρίζει αυτή την αγαπη μας. Να συνεχίσουμε να δίνουμε ένα κομμάτι από την καθημερινότητα μας για εσάς.

Ευχαριστώ πολύ σε όλους εσάς, που καθημερινά μας στηρίζετε.

Επίλογος του Χάρη και του Δημήτρη, για  αυτήν συνέντευξη: 

Γίναμε δημοσιογράφοι και εμείς για λίγο…

Ο Χάρης θέλει να γίνει δημοσιογράφος

Εγω ο Δημήτρης πλοίαρχος στα ταχύπλοα

Το μήνυμα ζωής, του χάρη και του Δημήτρη…

Τα αγαπημένα μου πλοία, είναι το δικό μας όνειρο ζωής, να βάλουμε στόχο να κερδίσουμε το καρκίνο και να γίνουμε πλοίαρχοι! Ευχαριστούμε πολύ τα αγαπημένα μου πλοία, την Αγγελική και την κ. Παρουλα. Συνεχίστε το ταξίδι!!  Ευχαριστούμε πολύ την Αγγελική για την συνέντευξη σε δύο μικρά παιδιά!

Χάρης Θεοχάρης, Αθήνα ετών 13

Δημήτρης Μαρκόπουλος Σίδνεϊ ετών 10

Υ.Γ. είναι σαν μια μικρή έκθεση στο σχολείο μας, συγχωρέστε μας για τα λάθη!! Σας ευχαριστούμε πολύ για την ανάρτηση στο Site σας!!

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ