Connect with us

MEDIA

Συγκονίζει η Ιουλία Κουκουβέ: Είχε ένα μαχαίρι στο κρεβάτι

Με απειλούσε ότι αν αλλάξω συμπεριφορά θα το χρησιμοποιήσει. 

Σωματική και σεξουαλική κακοποίηση από πρώην σύντροφό της έχει βιώσει η τραγουδίστρια Ιουλία Κουκουβέ και τα όσα έζησε τα αποτυπώνει στο νέο της τραγούδι «Γυναικοκτονία». Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού και αναφέρθηκε στα όσα τρομακτικά έζησε.

«Το τραγούδι μου “Γυναικοκτονία” αναφέρεται σε ένα δικό μου βίωμα. Με τον πρώην σύντροφό μου ήμασταν τρία χρόνια μαζί, αλλά δεν περίμενα ότι ένα δαχτυλίδι αρραβώνων θα αλλάξει όλη μου τη ζωή. Στην αρχή με απειλούσε, είχε πάντα ένα μαχαίρι στο κρεβάτι και με απειλούσε ότι αν αλλάξω συμπεριφορά απέναντί του θα το χρησιμοποιήσει. Με αντιμετώπιζε ως πλαστική κούκλα και με έβαζε να κάνω πράγματα με το ζόρι για να ικανοποιήσει τα θέλω του. Μιλάω για λεκτική και σωματική κακοποίηση», είπε αρχικά η Ιουλία Κουκουβέ.

Η Ιουλία Κουκουβέ είπε στη συνέχεια: «Όλο αυτό κράτησε τέσσερις μήνες. Μίλησα σε δικά μου άτομα, αλλά δεν με υποστήριξαν και αποφάσισα να το πάρω πάνω μου. Μίλησα και στους γονείς μου, αλλά δεν βρήκα υποστήριξη. Όταν αποφάσισα να φύγω, φοβόμουν πάρα πολύ και ακόμα φοβάμαι γιατί δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν. Έκλαιγα πολύ, υπήρχαν βράδια που δεν κοιμόμουν, αλλά ευτυχώς έχω τη ζωή στα χέρια μου, αναπνέω».

Κλείνοντας, η Ιουλία Κουκουβέ ανέφερε: «Όταν έβλεπα στην τηλεόραση όλα αυτά με την Κάρολαϊν, ένιωθα ότι θα μπορούσα να είμαι κι εγώ σε αυτή τη θέση. Θα μπορούσα να είμαι άλλη μία».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in MEDIA