Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στις 14:00 το τηλεφώνημα Μητσοτάκη στον Κασσελάκη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι έγινε από το πρωί προσπάθεια επικοινωνίας του πρωθυπουργού με τον Στέφανο Κασσελάκη και τελικά κλείστηκε τηλεφωνικό ραντεβού για τις 2 το μεσημέρι για να τον συγχαρεί και να τον καλέσει να συναντηθούν.

Κληθείς να σχολιάσει τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη επανέλαβε την ευχή μακάρι επιτέλους η χώρα μας να αποκτήσει μια σοβαρή και αξλιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση στον δρόμο της αλήθειας και του ρεαλισμού. Η αντιπαράθεσή μας με τον κ. Κασσελάκη θα είναι πολιτική. Γι αυτο και αναμένουμε τις θέσεις και τις προτάσεις του σε όλα τα μεγάλα ζητήματα. Επίσης, ελπίζουμε να φύγει από την λογική της τοξικότητας και του διχαστικού λόγου που επί χρόνια υπηρετεί το κόμμα του οποίου εξελέγη πρόεδρος.

Πρόσθεσε ότι «η προεκλογική συμπόρευσή του με τους πιο γνήσιους εκφραστές της ρητορικής μίσους και αυτού του τοξικού λόγου αλλά και αυτούς που έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα από την ελληνική δικαιοσύνη μας κάνει να έχουμε αμφιβολίες».

Σημείωσε ότι «στο κοινοβούλιο ψηφίζονται όλες οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχουν ανάγκη οι πολίτες και η απουσία για 4 χρόνια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνιστά σοβαρό θεσμικό μειονέκτημα». ΠηγήNEWSIT.GR

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ